Življenjski slog
01.04.2022 19:30

Deli z drugimi:

Share

Roborock Dyad 3v1 baterijski sesalnik

Prvi brezžični suho-mokri pokončni sesalnik in pomivalec z ločenima prekatoma za čisto in umazano vodo – Roborock Dyad – že na voljo preko uradne spletne trgovine Roborock Shop.

To so ključne lastnosti, ki odlikujejo in razlikujejo novi baterijski sesalnik Roborock Dyad od konkurence:

  • Roborock Dyad je prvi baterijski sesalnik, ki podpira tudi mokro čiščenje tal in sicer pohvali se kar s tremi rotacijskimi krtačkami in dvojnim pogonskim motorčkom.
  • Baterijski sesalnik Roborock Dyad ima poleg opcije samočiščenja na postaji tudi funkcijo samodejnega čiščenja krtačk že med samim čiščenjem tal, kar pripomore k temu, da so v primeru čiščenja večjih razlitij, umazanij vedno čiste in ne raznašajo umazanije naokoli po prostoru.
  • Sredinska rotacijska krtačka sega praktično skozi celotno širino glave sesalnika in je absolutno najučinkovitejša pri “edge cleaning” načinu (čiščenju do robov).
  • S čisto vodo čisti tla, hkrati posesa vso umazano vodo v ločeno posodico in za seboj pusti suha tla, kar konkurenčni modeli ne.
  • V načinu “auto” samodejno zaznava nivo umazanije in samodejno prilagaja moč čiščenja zahvaljujoč tehnologiji “adaptive cleaning”. Stopnjo umazanije pa prikazuje tudi na vgrajenem LCD zaslonu.
  • Pohvali se tudi s funkcijo “dry floor”, ki nam bo še kako prav prišla npr. v kopalnici, kjer po tuširanju tla ostanejo mokra. Omenjena funkcija pa nam omogoča, da hitro in enostavno pobrišemo tla do suhega.

Sistem DyadPower – z dvojnimi valjčnimi motorji in čistilno glavo z več valjčki, Roborock Dyad suho-mokri pokončni sesalec in pomivalec tal zlahka odstrani mokre in suhe madeže, tla pa ostanejo suha in čista.

Učinkovito čiščenje od roba do roba – edinstvena kombinacija sprednjega valjčka po celotni dolžini z dvema zadnjima valjčkoma prinaša moč čiščenja čisto do roba glave ščetke. Z eno potezo lahko očistite kar direktno v robove sten.

Dvojni samočistilni sistemi – krtače se čistijo same, ko čistite tla, tako da nikoli ne drgnete umazane krtače po čistih tleh. Po čiščenju se ščetke še enkrat operejo in so spet pripravljene za uporabo.

Prilagodljivo čiščenje – vgrajeni senzorji zaznajo, koliko umazanije se čisti, in samodejno prilagodijo pretok vode in sesalno moč, da vam zagotovijo maksimalno čiščenje z minimalnim delom. Temeljito umijte tla s hkratnim sesanjem in brisanjem ter tako zagotovite čistejša tla z minimalnim naporom.

Agilna čistilna glava – glava se brez napora premika do 180°, kar olajša čiščenje okoli nog mize, nog stola in drugih ovir. Nasprotno vrtljivi valji pomenijo tudi, da lahko potiskate in vlečete brez napora.

Baterijski sesalnik Roborock Dyad bo v AUTO načinu dosegel 75 dB in v MAX načinu 4 dB več, torej 79dB kar je še vedno popolnoma tiho.

5000mAh baterija 22.2V pa se bo dobro izkazala v praksi, saj v načinu AUTO omogoča kar do 35min neprekinjenega delovanja oz. v načinu MAX, 25min in to je bistveno več od konkurenčnih modelov. Brez težav boste lahko posesali tudi površine do 280m2. Čas polnjenja baterije od 0-100% pa je cca 3 ure, kar je tudi plus saj se konkurenčni modeli polnijo tudi do 2x dlje.

Sicer sesalnik ni težek vendar ni tudi lahek in zaradi višine glave (9cm) ni primeren za čiščenje pod nizkim pohištvom in ne stoji pokonci sam za sebe ampak še vedno vse ostale funkcije odtehtajo teh nekaj negativnih lastnosti.

Pokončni baterijski sesalnik in čistilec tal Roborock Dyad je že na voljo preko uradne spletne trgovine Roborock Shop, kjer dobite tudi 2 leti garancije.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki Roborock sesalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več