Poslovne rešitve
Varnost
19.12.2023 14:39
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Rešitve za overjanje in identifikacijo Versasec sedaj tudi v Sloveniji

CREAPLUS bo s tehnologijami, rešitvami in storitvami Versasec organizacijam v Srednji ter Jugovzhodni Evropi omogočala varno obvladovanje identitet in dostopa do digitalnih sredstev in storitev za zaposlene, stranke in druge poslovne partnerje.

Eden vodilnih svetovnih proizvajalcev tehnologij za upravljanje identitet in dostopa, švedski Versasec, je sklenil partnerstvo z družbo CREAPLUS za distribucijo in razvoj varnostnih rešitev za digitalno poslovanje. CREAPLUS bo zagotavljala dostop do Versasecovih tehnologij za varno preverjanje pristnosti ter izdajanje in upravljanje uporabniških identitet oziroma pooblastil ter svojih rešitev z dodano vrednostjo podjetjem in javnim ustanovam na trgih regije DACH (Nemčija, Avstrija in Švica) in na Balkanu.

Kot so navedli v Versasecu, bodo evropski prihodki od svetovanja in izvajanja storitev IT v letu 2023 po napovedih raziskovalne hiše Statistica letos dosegli 20,76 milijarde ameriških dolarjev in še naprej rasli po 4,42-odstotni letni stopnji. Podjetja z znanjem in izkušnjami na različnih ravneh informacijske varnosti, kot je CREAPLUS, bodo tako zelo iskana.

Družba CREAPLUS v partnerstvo prinaša obsežno strokovno znanje in izkušnje pri delu z evropskimi strankami na področju rešitev infrastrukture javnih ključev (PKI) in varnostnih modulov strojne opreme (HSM). Podjetje s sedežem na Dunaju in razvojno ekipo v Sloveniji ponuja celovit nabor rešitev in storitev za varnost IT, vključno z razvojem varne programske opreme, identifikacijskimi tehnologijami, rešitvami za kibernetsko varnost ter rešitvami za šifriranje podatkov in digitalnih transakcij ter post-kvantno kriptografijo. Poleg tega ponuja storitve kibernetskega varnostnega obveščanja, vdornega preizkušanja in odzivanja na incidente.

Najsodobnejše rešitve za obvladovanje identitet pri digitalnem poslovanju

Versasecove cenovno dostopne in za integracijo enostavne rešitve omogočajo organizacijam vseh velikosti in dejavnosti uvedbo visoke ravni informacijske varnosti. Podjetje zagotavlja popoln nabor usklajenih rešitev in storitev za avtomatizacijo in upravljanje več sistemov upravljanja identitet in dostopa (IAM – identity and access management ).

Organizacijam zagotavlja varno vozlišče za njihove ponudnike rešitev IAM: certifikacijske agencije za izdajo digitalnih potrdil, uporabniške imenike, strojne varnostne module za kreiranje, shranjevanje in uporabo digitalnih potrdil, sisteme za upravljanje poverilnic in drugo. Versasecov sistem za upravljanje poverilnic vSEC:CMS, ki predstavlja osrednjo rešitev obvladovanja digitalnih identitet, lahko deluje na lokaciji uporabnika ali kot upravljana storitev v Versasecovem zasebnem oblaku vSEC:CLOUD.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CREAPLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CREAPLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CREAPLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več