Poslovne rešitve
18.10.2009 16:01
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Rešitev za vodenje poslovanja

Sledat, za sledenje vozilom , objektom, ljedem, itd.
Sledat, za sledenje vozilom , objektom, ljedem, itd.

Podjetje UScom d.o.o. katero je slovenskemu trgu poznano predvsem kot dobavitelj opreme za radijske zveze je l 2005 ustanovilo razvojni odelek za razvoj konvergiranih rešitev.

l. 2007 je podjetje trgu prvič predstavilo popolnoma v lastni režiji razvito IKT rešitev Sledat. Sledat je rešitev ki bazira na terminalnih napravah, katere je podjetje razvilo in jih proizvaja v lastni režij. Implementacija terminalnih naprav je podprta s celovito ponudbo spletnih storitev, za katere bi težko sodili v katero skupino produktov sodi. Sledat uporabniku nudi celovito rešitev tako za vodenje poslovanja / poslovnega procesa , logstike, sledenje statusov posameznih fenomenov v poslovnem procesu, spremljanje poslovnih procesov z možnostjo daljinskega upravljanja, telemetrijo in telematiko.

Vsekakor so vključene tudi funkcionalnosti CRM-ja, kontrole pristopa ter avtomatiziranih meritev s področja energetike in nadzora okolja. Podjetje ekspertizo na perifernih področjih uspešno dopolnjuje z integracijo rešitev drugih podjetij, katera lahko s svojo ključno kompetenco pomagajo sosustvariti rešitev, ki je najbolje prilagojena uporabnikom.


Prijavi napako v članku