Digitalizacija
30.11.2021 08:04

Deli z drugimi:

Share

Rešitev za poslovno telefonijo, ki ji ni para

Telefonija v oblaku in integracija s storitvijo MS Teams, za katero vemo, kako zelo pomembna je v teh časih, je tisto, kar lahko občutno izboljša poslovanje in komunikacijo podjetja.

Naj gre za sestanek s partnerji ali komunikacijo znotraj podjetja, rešitev MS Teams je skorajda nepogrešljiva. Posebej če delamo na oddaljenih lokacijah, na primer od doma. Podjetja so se torej znašla pred številnimi izzivi, pri katerih sta komunikacija znotraj kolektiva, razdrobljenega po različnih lokacijah, ter komunikacija s partnerji odločilna konkurenčna dejavnika. Lahko v svojem podjetju to izboljšate? Seveda lahko.

Popolna integracija in ena telefonska številka

MS Teams zdaj lahko integrirate s storitvijo NFON. Spoznali boste, da ima NFON integracija z Microsoft Teams vse, kar ste kadarkoli pogrešali pri komunikaciji.

Enostavna komunikacija kjerkoli in kadarkoli oziroma stalna dosegljivost ter ena telefonska številka na več različnih napravah sta prednosti, ki ju ne gre spregledati. Zakaj bi morali sebe in partnerje obremenjevati z več telefonskimi številkami in vsemi mogočimi kontakti, če vas lahko kadarkoli prikličejo na eno telefonsko številko? NFON integracija z Microsoft Teams omogoča prav to.

Poleg tega gre za varno in fleksibilno telefonijo, ki hkrati zmanjša stroške in je primerna prav za vsako podjetje.

Računalnik, telefon ali tablica

NFON  je rešitev v oblaku, ki jo lahko uporabljate v navezi s pametnim telefonom, računalnikom ali tablico. Ker deluje v oblaku, je popolnoma vseeno, na kateri napravi jo uporabljate, saj boste na vseh enako učinkoviti.

Zakaj prav NFON integracija z Microsoft Teams?

Kar nekaj razlogov je, ki govorijo v prid NFON integraciji z Microsoft Teams. Prepričali so že mnoge odločevalce in zaposlene v podjetjih.

  • Če ste naveličani vzdrževanja sistema v podjetju, NFON predstavlja storitev, pri kateri je vzdrževanje ničelno, saj nudijo celovito rešitev, pri kateri uporabnik ne bo razmišljal o tem, zakaj ima težave s telefonijo, temveč se bo lahko nemoteno ukvarjal s svojim poslom.
  • NFON integracija z Microsoft Teams deluje celo, ko internetne povezave ni na voljo ali je slaba, saj se poveže v mobilno omrežje.
  • Še en pomemben poudarek je na tarifnem modelu plačila, ko se storitev plača glede na porabo. Vsako podjetje torej plača samo tiste storitve, ki jih uporablja in se s tem izogne nepotrebnim stroškom.

Ste vedeli, da je NFON ponudnik prisoten po vsej Evropi in eno od desetih najbolj inovativnih evropskih podjetij? Mnogi so že spoznali njegove prednosti, kot so hitra aktivacija, priročnost in izpiljena uporabniška izkušnja, zanesljivost, ničelno vzdrževanje, stroškovna učinkovitost in še bi lahko naštevali.

Več o rešitvi in o razlogih, zakaj potrebujete prav NFON integracijo z Microsoft Teams, najdete na spletni strani bit.ly/nfon-integration.

Za individualen posvet s strokovnjakom obiščite www.nfon.com/si/zahtevajte-informacije. (P.R.)

*Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Teams NFON Integration


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več