Računalništvo, telefonija
04.06.2021 11:05
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iščete nove izzive? Sanjsko službo?

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Digitalni svet se še naprej hitro razvija, tako da IT delavcem v enaki meri prinaša priložnosti in nove izzive. Hitrost razvoja se bo verjetno še povečala, saj umetna inteligenca, avtomatizacija in inovacije v oblaku še naprej spreminjajo podobo panog v vseh sektorjih. Že sedaj se tehnološki napredek opazi v povečanju iskanja tehničnega in IT kadra.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Pridružite se ekipi Comtrage Gaming, vodilnemu dobavitelju programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. Visoko usposobljena ekipa išče sodelavce vodilne inženirje za zagotavljanje kakovosti (m/ž), ki bodo delovali kot ključna kontaktna točka za vse vidike zagotavljanja kakovosti in ki bo usklajeval notranje in zunanje vire projekta.

Podjetje Dominatus išče Web developerja (m/ž), ki si želi novih izzivov v strokovnem okolju s priložnostmi za napredek. Želijo si sodelavce, ki dobro poznajo programersko okolje WordPressa in WooCommerce, kar vključuje tudi znanje HTML in CSS programskih kod. Zaželeno je tudi napredno znanje PHP in izkušenj z OOP.

Podjetje iPROM, pionir na področju razvoja tehnologij za digitalno oglaševanje, širi razvojno ekipo in v svoje vrste vabi tri nove sodelavce. Front-end razvijalec (m/ž) bo skrbel za samostojen razvoj administrativnega sistema in sodeloval pri razvoju najnaprednejše platforme za digitalno oglaševanje v regiji Adriatic.

JavaScript razvijalec (m/ž) bo dobil edinstveno priložnost, ki združuje praktično delo na razvojnih projektih, sodelovanje pri razvoju platforme za digitalno oglaševanje in neprestano inoviranje na področju marketing.

Prav tako iščejo razvijalca za AdTech (m/ž), ki goji strast in zanimanje do spletnih oglaševalskih tehnologij ter programatičnega ekosistema. Obvezno poznavanje programskih jezikov JavaScript, CSS3 in HTML5.

Podjetje Saop je vodilni slovenski ponudnik poslovnih programskih rešitev že več kot 30 let. V svojo ekipo z več kot 140 strokovnjaki vabijo dva nova sodelavca. Iščejo informatika (m/ž), ki bo zagotavljal delovanje strežnikov, administracija omrežij, operacijskih sistemov in sistemskih aplikacij. Delo poteka na sedežu podjetja v Šempetru v Gorici.

Ekipo hočejo dopolniti tudi z front-end programerjem (m/ž), ki bo pustil svoj pečat pri gradnji učinkovitih poslovnih rešitev nove generacije.

Podjetje S&T, eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij, širi svoj prodajni oddelek za programske rešitve. Priložnost v ekipi bo dobil prodajni svetovalec (m/ž), ki bo sodeloval pri iskanju in razvoju novih poslovnih priložnosti, izdeloval ponudbe za IT rešitve in sklepal posle.

Še vedno aktualna delovna mesta:

firmware_razvojni_inženir

Blagovni znamki EQUA in GOAT STORY v svoje vrste vabijo firmware enginnerja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale programiranje mikrokrmilnikov, programiranje v jeziku C/C++ in razvoj tehničnih rešitev.

Podjetje Spintec d.o.o. išče zagnanega razvijalca programske opreme (m/ž), od katerega pričakujejo VI. stopnjo računalniške ali naravoslovne smeri, dobre analitične sposobnosti, spretnost pri analizi in odpravljanju težav.

Čas je za Windows Server 2019

Tehnološko podjetje Selectium Adriatics d.o.o. išče novega
sistemskega inženirja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale: načrtovanje omrežij, priprava konfiguracij omrežne opreme, podpora obstoječim strankam, upravljanje diskovnih sistemov, razvoj in upravljanje podatkovnih centrov. Pričakujejo vsaj tri leta delovnih izkušenj in dobro poznavanje strežniške opreme.

Spintec d.o.o. ponuja delovno priložnost razvijalcu programske opreme (m/ž), ki bo načrtoval in razvijal programske rešitve, delal z orodji za sledenje sprememb v izvorni kodi (SVN, GIT) ter testiral oziroma pripravljal testne primere za posamezne programske rešitve.

Hitra in rastoča ekipa AgileDrop v svoje vrste vabijo nove
PHP razvijalce in razvijalke, ki bi se pridružili in nadaljevali uspešno digitalno zgodbo. Čaka vas redna zaposlitev za nedoločen čas, možnost delo od doma ali pa delo v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE, NM). Od kandidatov pričakujejo dobro poznavanje PHP, HTML in CSS frameworka.

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo aplikacijskega
inženirja (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo aplikacijskega inženirja – CRM (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 309 44 44
Planet GV posameznikom in podjetjem že več kot 30 let pomaga do svežih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Pridružite se jim in sezite višje. Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60