Telefoni
03.08.2013 09:26

Deli z drugimi:

Share

Razkriti maloprodajni ceni mobilnika Motorola Moto X

Številne spletne strani so objavile maloprodajne cene pravkar predstavljenega pametnega mobilnika Motorola Moto X. Trgovci se bodo onkraj luže za novost opremljeno s 16-gigabajti pomnilnika pripravljeni ločiti za preračunanih 430 evrov, za 32-gigabajtno različico pa 475 evrov.
Tržno zanimivi mobilnik Motorola Moto X bo v maloprodaji žal vse prej kot poceni.
Tržno zanimivi mobilnik Motorola Moto X bo v maloprodaji žal vse prej kot poceni.

Podjetje Motorola je pred kratkim javnost prijetno presenetilo s predstavitvijo pametnega mobilnega telefona Moto X, ki ponuja dovolj zmogljivo strojno opremo tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike (http://goo.gl/ECgeGE). Telefonski gigant je ob predstavitvi novosti razkril, da bo ameriškim uporabnikom ob dvoletni vezavi za 16-gigabajtno različico potrebno odšteti preračunanih 150 evrov, medtem ko bo 32-gigabitna enačica vrednotena na preračunanih 190 evrov. Ti bodo za to ceno prejeli mobilnik, ki bo opremljen z 2-jedrnim procesorjem Snapdragon S4 Pro, 4-jedrno grafično kartico Adreno 320, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in 4,7-palčnim (11,9-centimetrskim) zaslonom.

Ker je zanimanje za pametni mobilni telefon Motorola Moto X s strani uporabnikov storitev mobilne telefonije precejšnje, ne preseneča, da so se na spletu pojavili še maloprodajni ceni novosti. Številni spletni portali zatrjujejo, da se bodo trgovci onkraj luže za novost opremljeno s 16-gigabajti pomnilnika pripravljeni ločiti za preračunanih 430 evrov, za 32-gigabajtno različico pa bodo zahtevali preračunanih 475 evrov. To posledično pomeni, da bomo evropski potrošniki za Motorolo Moto X morali odšteti 575 evrov oziroma 630 evrov, če bo ta pri nas sploh naprodaj. Na spletu so se namreč pojavile govorice, da novost na voljo le za ameriški, južnoameriški in kanadski trg.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku