Računalništvo, telefonija
09.10.2018 14:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ravnotežnostni rolerji zdaj dobrih 100 evrov ceneje

"Vožnja" še nikoli ni bila tako zabavna.
"Vožnja" še nikoli ni bila tako zabavna.

Kako v mestu kar najhitreje priti od točke A do točke B in se pri tem čim bolj zabavati? In to na moderen način? Rešitev je ravnotežnostna rolka, boste rekli. Kar nekaj jih že lahko vidimo tudi po slovenskih mestih, trend pa vsekakor raste. To je gibanje prihodnosti, ki omogoča obilo zabave.

Še več svobode pa nudijo Xiaomijevi Ninebot Segway W1 Electric Balance Wheel – ravnotežnostni električni rolerji. Zadeva je podobna ravnotežnostni rolki, le da se kolesi in s tem nogi gibljeta neodvisno druga od druge in še najbolj spominjajo na rolerje. Do 31. oktobra jih spletna prodajalna Cafago nudi za 299,99 evra (polna cena je 418 evrov), upravičeni pa boste tudi plačila carine (duty free).

Narejeni so iz močne in trpežne aluminijeve zlitine in prenesejo težo do sto kilogramov. Dosežejo najvišjo hitrost 12 kilometrov na uro, polna baterija pa vam bo nudila do 45 minut užitka. Žarometi spredaj in luči na zadnjem delu omogočajo večjo vidljivost in varnost ponoči. Primerni so za otroke od šestega leta dalje. Težko pa dvakrat po 3,5 kilograma, a imajo na spodnjem delu elastičen trak, tako da so priročni tudi, kadar ji morate kam nesti.

Verjetno ni odveč omeniti, da jih uporabljajte z zaščitno opremo, saj je padec lahko zelo boleč.


Prijavi napako v članku