Računalništvo, telefonija
04.09.2013 10:40
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalniške novice na tvoji strani

Na računalniških novicah pogosto dobimo prošnje, kot so »Ali mi lahko nekako uredite samodejno osveževanje moje spletne strani z vsebino Računalniških novic?« Takšno opravilo je precej enostavna naloga, ki jo lahko opravi vsak lastnik spletne strani, zato delimo postopek tudi z vami.
Primer seznama novic s slikami in vsebino na samostojni podstrani (primer na Najdi.si)
Primer seznama novic s slikami in vsebino na samostojni podstrani (primer na Najdi.si)

Zakaj dodati RN novice na svojo stran?

Dosti posameznikov, podjetij in društev postavi spletno stran, ker jo »morajo imeti«, potem pa jo zaradi pomanjkanja časa ali volje ne vzdržujejo. Spletna stran, ki dlje časa ni posodobljena slabo opravlja svojo funkcijo in tone v pozabo. Boljše spletne strani redno objavljajo novice, zviti pa se poslužujejo avtomatskih objav.

Za vas smo pri Računalniških novicah pripravili storitev, ki omogoča vgradnjo RN novic v vašo lastno spletno stran. To pomeni, da se bodo vse računalniške novice, samodejno prikazale tudi na vaši spletni strani ! S tem si poživite stran in poskrbite, da ne bo zapadla v neaktivnost. Vgradnja RN novic v vašo spletno stran je popolnoma brezplačen in enostaven način za poživitev neaktivnih spletnih strani. Primere izgledov poglejte v slikah.

Kaj moram storiti?

S pomočjo brezplačne storitve, kot je FeedWind lahko generirate in oblikujete kodo za vstavitev v vašo spletno stran. V polje Feed URL prilepite povezavo http://www.racunalniske-novice.com/rss-novice/ in uporabite ostale opcije za oblikovanje po želji (v vsakem okvirju se pod »advanced settings« skriva še več možnosti). Nato le kopirate dobljeno kodo v svojo spletno stran in že ste gotovi.


Prijavi napako v članku