Programska oprema
12.12.2006 11:30
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi slovenski pripomočki za Visto

Podjetje Gama System predstavlja prve slovenske pripomočke za operacijski sistem Windows Vista, ki omogočajo spremljanje domačih radijskih postaj in intuitiven vpogled v informacije slovenskih finančnih trgov.

Pripomoček Slovenski radio omogoča poslušanje slovenskih radijskih postaj z uporabo preprostega uporabniškega vmesnika. Trenutno je podprtih več kot ducat radijskih postaj, katerih seznam se bo v prihodnje še širil. Pripomoček omogoča standardne kontrole za predvajanje in ustavitev ter nastavljanje glasnosti radijske postaje.

Pripomoček Slovenski portfelj omogoča spremljanje borznih tečajnic in izbranih vrednostnih papirjev na ljubljanski borzi vrednostnih papirjev, grafični pregled zgodovine vrednosti, iskanje vrednostnih papirjev in izračun osebnega portfelja. Namenjen je osebnemu spremljanju trga vrednostnih papirjev. Omogoča spremljanje vrednosti vseh delnic, ki kotirajo na ljubljanski borzi. Možen je grafični pregled zgodovine vrednosti posameznega papirja za pretekli teden, mesec, tri mesece, pol leta in leto.

Dodatek Slovenski tečaji pa ponuja vpogled v valutne tečaje Banke Slovenije, NLB, NKBM in SKB banke. Pripomoček je namenjen spremljanju menjalnih tečajev tujih valut. Možen je grafični pregled zgodovine vrednosti posameznega papirja za pretekli teden, mesec, tri mesece, pol leta in leto.

Vsi pripomočki podpirajo slovenski in angleški jezik, v odvisnosti od nameščene različice operacijskega sistema Windows Vista. Na voljo so na naslovu http://vista.gama-system.com.


Prijavi napako v članku