Tablični računalniki
01.12.2013 09:07

Deli z drugimi:

Share

Prve težave za tablični računalnik Nokia Lumia 2520!

Mnogi uporabniki tabličnega računalnika Nokia Lumia 2520 onkraj luže so se pritožili nad napako, da se tablica pogosto ne »prebudi« iz načina »spanja«. Čeprav finski gigant še ni razkril dejanskega vzroka težave njegove prve tablice, so mnogi poznavalci prepričani, da gre tu za težave, povezane z gonilnikom.
Nokia razkrila tablični računalnik Lumia 2520
Nokia razkrila tablični računalnik Lumia 2520

Podjetje Nokia je onkraj luže pričela s prodajo tabličnega računalnika Lumia 2520, ki ga je uradno predstavilo konec letošnjega oktobra. Čeprav se nadvse zanimiv tablični računalnik lahko pobaha z izjemno obliko in zmogljivo strojno opremo, so bili številni kupci novosti nad njo vse prej kot navdušeni. Mnogi uporabniki so se namreč pritožili nad napako, da se tablica pogosto ne »prebudi« iz načina »spanja«. Tablični računalnik Nokia Lumia 2520 je nato potrebno uganiti s fizičnim gumbom in ga ponovno zagnati.

Čeprav so omenjeno napako zaenkrat »prijavili« le uporabniki, ki so tablico Nokia Lumia 2520 kupili pri ameriških telekomunikacijskih gigantih AT&T in Verizon, bo ta po vsej verjetnosti prisotna tudi na tablicah, ki bodo na evropski trg prispele v prvi polovici meseca decembra. Čeprav finski gigant še ni razkril dejanskega vzroka težave njegove prve tablice, so mnogi poznavalci prepričani, da gre tu po vsej verjetnosti za težave, povezane z gonilnikom, in sicer bodisi grafične kartice bodisi brezžičnih povezav Bluetooth in Wi-Fi. Uporabniki tablic Nokia Lumia 2520 naj bi popravek v obliki nadgradnje mobilnega operacijskega sistema Windows RT prejeli najkasneje do konca leta.


Prijavi napako v članku