Življenjski slog
16.07.2021 07:34
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Proscenic pametne naprave za udobno in kakovostno bivanje

Ročno sesanje, prezračevanje z odprtim oknom in ostala enolična opravila so lanski sneg. Pametni dom je naslednja stopnja evolucije naših domov in načinov, kako z njimi komuniciramo.
Proscenic pametne naprave poskrbijo za kakovost vsakodnevnega bivanja z avtomatizacijo gospodinjskih opravil.
Proscenic pametne naprave poskrbijo za kakovost vsakodnevnega bivanja z avtomatizacijo gospodinjskih opravil.

Avtomatizacija doma prinaša udobje in priročnost v vaše vsakdanje življenje. Nove tehnološke inovacije potrošnikom ponujajo vse več možnosti in načinov, kako in kje nadgraditi svoje življenje.

PROSCENIC U6 2 v 1 pametni laserski robotski sesalnik

Sesalnik U6 je inteligentna naprava za čiščenje doma, ki vam pomaga narediti popoln načrt čiščenja. Laserski senzor preslika okolico, ustvari natančne zemljevide in prepozna ovire, kar zagotavlja učinkovito pomivanje in brisanje. Prav tako pa lahko časovno nastavite delovanje sesalnika za vsako sobo posebej.

Robotski sesalnik brez težav premaknete s trdega poda na preprogo, kjer prilagodi in spremeni svojo sesalno moč v maksimalni način za popolno čiščenje. Na trdnih tleh se bo sesalna moč zmanjšala, istočasno pa se podaljša avtonomija delovanja. Po končanem čiščenju ali v primeru prazne baterije sesalnik samodejno poišče polnilno postajo, zato je vedno pripravljen na delo. Ker si zapomni, kje je končal s čiščenjem, se po polnjenju vrne na isto mesto in nadaljuje s čiščenjem.

Čiščenje 2 v 1 je opremljeno s skrbno nastavljenim rezervoarjem za vodo in škatlo za prah. Ne samo, da lahko sesalnik pomete tla, lahko jih tudi očisti z brisačo, brez ročne menjave. Sesalnik ima tudi tehnologijo proti padcu, s katero zazna stopnice in ostale ovire.

Robotski sesalnik je opremljen z nihajočo krtačo v obliki črke V, s katero je čiščenje preprog in trdovratnih smeti na ravnih ali neravnih tleh učinkovitejše.

PROSCENIC A8 pametni čistilec zraka

Čistilec zraka Proscenic A8 ima štiristopenjsko filtracijo, ki zagotavlja nemoteno in učinkovito filtracijo ter čiščenje zraka. A8 uporabnikom omogoča, da preko pametne aplikacije vnaprej določijo čas čiščenja, prilagodijo nastavitve in nastavijo hitrost. Z vgrajenim senzorjem lahko zazna kakovost zraka in prikazuje različne barve glede na kakovost zraka v realnem času. Rdeča luč pomeni zelo slabo kakovost zraka, rumena luč slabo, zelena luč pa pomeni dobro kakovost zraka.

airygen-air-humidifier-airygen-proscenic-a8-air-purifier-with-h13-hepa-filter-app-alexa-google-assistant-contro

Idealen je za osebe z alergijami, saj iz zraka odstrani do 99,97 % škodljivih mikrobov, prahu in drugih alergenov. Je odlična pomoč pri astmi in zamašenem nosu, saj ustvari čist in svež zrak. Odlična izbira pa je tudi za lastnike hišnih ljubljenčkov, otroke in starejše osebe.

Zagotovite si popoln spanec s svežim in filtriranim zrakom. Čistilec zraka, ki je ob delovanju skoraj neslišen, bo poskrbel za prijetno in pomirjajoče notranje okolje, v katerem je globok in miren spanec zagotovljen.

PROSCENIC T21 cvrtnik na vroč zrak

Proscenic T21 Smart Air Fryer je prvi zračni cvrtnik, združljiv s pametnimi telefoni. Lahko ga seznanite z aplikacijo Proscenic za daljinsko spremljanje vaše hrane med kuhanjem. Cvrtnik ima več priročnih prednastavljenih načinov za kuhanje rib, slanine, krompirčka, piščanca in celo zrezka. Čas in temperaturo pa lahko prilagodite tudi sami.

Proscenic T21 deluje zelo podobno kot drugi cvrtniki: ima režasto košaro, ki zadržuje hrano in omogoča kroženje zraka iz vseh kotov. Košara je izdelana iz aluminija in prevlečena s teflonom za lažje čiščenje. Uporaba stroja je preprosta. Vse, kar morate storiti je, da izberete čas začetka, izberete možnost menija in nato dodate čas za ohranjanje toplote hrane.

Je najboljše darilo za ljudi, ki trpijo za srčnimi boleznimi, diabetesom in debelostjo, saj cvrtnik za kuhanje ne potrebuje olja. Ima do 85 % manj maščobe od običajnega cvrtnika, vendar bo hrana kljub temu enako ali še bolj okusna kot pri običajnem cvrtju.

Več o pametnih gospodinjskih pomočnikih Proscenic na pcplus.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki pametni čistilec zraka

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več