Računalništvo, telefonija
05.05.2010 14:41

Deli z drugimi:

Share

Programi ElcomSoft s podporo tehnologiji Tableau TACC1441 za še hitrejšo obnovo izgubljenih gesel

Elcomsoft Password Breaker je eno izmed najboljših orodij za iskanje izgubljenih gesel!
Elcomsoft Password Breaker je eno izmed najboljših orodij za iskanje izgubljenih gesel!

Podjetje ElcomSoft je v velikem slugu najavilo polno zdržljivost s strojno opremo Tableau TACC1441. Z njeno pomočjo bodo lahko odslej forenziki, vojska, policija in vladne službe obnovili »pozabljena« gesla brezžičnih povezav Wi-Fi ter Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone in prenosnih večpredstavnostnih naprav iPod občutno hitreje, kot z uporabo zmogljivih Intelovih štirijedrnih procesorjev.

Pri tem velja omeniti, da je programska oprema Elcomsoft iPhone Password Breaker ena izmed redkih komercialnih programskih oprem na svetu, ki nudi podporo za široko paleto strojnih naprav, namenjenih obnovitvi pozabljenih gesel. To vključuje izdelke podjetij Tableau, AMD/ATI in NVIDIA. Programska oprema Elcomsoft iPhone Password Breaker se še posebej odlično ujame z grafičnimi karticami AMD/ATI družine Radeon HD 5000.

Pred kratkim opravljene meritve so namreč pokazale, da lahko lahko s pomočjo grafične zverine AMD/ATI Radeon HD 5970 gesla obnovimo do 20-krat hitreje kot z Intelovim štirijedrnim procesorjem Core i7-960 oziroma do dvakrat hitreje kot z grafičnimi karticami Tesla konkurenčnega podjetja Nvidia, za katere je potrebno v prosti prodaji odšteti okoli 10 tisoč dolarjev oziroma dobrih 7 tisoč evrov. Več informacij o zanimivih programskih izdelkih podjetja ElcomSoft je na voljo na strani http://www.elcomsoft.com/.


Prijavi napako v članku