Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
15.04.2024 11:02

Deli z drugimi:

Share

Profesionalne prenosne elektro polnilne postaje

Vsi iščemo inovativne načine za to, da imamo dovolj električne energije kjerkoli in kadarkoli - tudi v počitniški hiši, avtodomu ali na pikniku s prijatelji.
Vir: Rem Power
Vir: Rem Power

Agregati, tako kot ostale stvari, sčasoma spreminjajo svojo podobo in »preklapljajo« na elektriko. Ko se oziramo za tovrstnimi rešitvami, ki jim pravimo profesionalne prenosne elektro polnilne postaje, hitro naletimo na podjetje Rem Power, ki izstopa s svojim naborom naprav. Te vam bodo zagotavljale napredno in zanesljivo rešitev za mobilno polnjenje električnih naprav, kjerkoli že boste, ne da bi bili odvisni le od omrežne elektrike.

Polnite jih lahko na več načinov

Rem Power svojim strankam, poleg klasičnih bencinskih in dizelskih agregatov za proizvodnjo električne energije, ponuja tudi prenosne elektro polnilne postaje. Te so del njihovega programa za zeleni eko prehod.

Ena izmed najboljših značilnosti polnilnih postaj Rem Power Pack je njihova večnamenska sposobnost polnjenja. Postaje so zasnovane tako, da se lahko polnijo na več načinov: s pomočjo sončnih panelov, klasične električne vtičnice iz omrežja ali avtomobilskega polnilnika. Ta prilagodljivost omogoča uporabnikom, da izkoristijo različne vire energije glede na okoliščine, v katerih se nahajajo. Prilagodljivim možnostim boste najbolj hvaležni na poti ali na primer v počitniški hiški, ki ni priključena na električno omrežje.

Vedeti pa morate, da je polnjenje preko avtomobilskega polnilnika veliko počasnejše v primerjavi z AC adapterjem ali solarnim panelom. Vseeno lahko napravi tudi na ta način med vožnjo povrnete nekaj energije, ki vam bo kasneje prišla še kako prav.

Polnjenje polnilne postaje s klasičnim agregatom?

V podjetju REM Power so v zadnjem času zaznali naraščajoče povpraševanje strank po tem, ali lahko prenosne elektro polnilne postaje polnijo s pomočjo klasičnih agregatov. In odgovor je jasen: seveda lahko. In še to: z uporabo klasičnih agregatov je izkoristek energije, ki jo proizvede agregat 99,9 %, saj se vsa proizvedena energija hrani v polnilni postaji.

Poslovite se od hrupa

Poleg visokega izkoristka moramo poudariti tudi druge prednosti polnilnih postaj Rem Power Pack. Njihovo tiho delovanje omogoča uporabo znotraj objektov brez nepotrebnega hrupa, kar je posebej pomembno v občutljivih okoljih ali med nočnim delom. Poleg tega ne proizvajajo nobenih emisij, kar prispeva k izboljšanju kakovosti zraka in zmanjšanju vpliva na okolje.

V srcu vsake postaje Rem Power Pack so baterije, ki igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju zanesljive in trajnostne energije. Postaje vsebujejo baterijske celice LiFePO4, ki veljajo za eno izmed najvarnejših in najbolj trajnostnih tehnologij baterij na trgu. Napravam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko stopnjo varnosti.

Od 600 do 5000 W moči

Na voljo je več različnih modelov polnilnih postaj Rem Power Pack z različnimi močmi, ki segajo od najmanjše s 600 W do najzmogljivejše s 5000 W. Določene modele je mogoče nadgraditi z dodatnimi baterijami, kar omogoča prilagodljivost in povečanje zmogljivosti glede na potrebe uporabnika. Najzmogljivejša ima tudi opcijsko možnost aplikacije za daljinsko upravljanje.

Vse postaje imajo zaščito pred preobremenitvijo in kratkim stikom, pa tudi pred prevelikim praznjenjem, ki bi lahko škodilo bateriji.

Prenosne elektro polnilne postaje Rem Power Pack  so odlična izbira za podjetja in posameznike, ki iščejo zanesljivo, trajnostno in prilagodljivo rešitev za mobilno oskrbo z električno energijo. S svojo napredno tehnologijo in trajnostnim pristopom k energiji predstavljajo pomemben korak k bolj zeleni prihodnosti.

S polnilno postajo ob boku boste lahko vedno brezskrbno in učinkovito uporabljali svoje električne naprave kjerkoli in kadarkoli. V podjetju Rem Power prav tako zagotavljajo servis naprav, ki jih prodajajo, nudijo rezervne dele, strankam pa strokovno svetovanje.

Poleg polnilnih postaj pri njih najdete tudi namenske transportne vozičke in torbe za polnilne postaje ter prenosne solarne panele različnih zmogljivosti, ki polnilnim postajam ob ugodnem vremenu povrnejo moč.

Več lahko najdete na spletni strani www.rem-power.com/sl (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Rem Power.
Vas zanima več iz te teme?
prenosne polnilne postaje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več