Računalništvo, telefonija
18.01.2006 11:55
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja sejem IFAM

Trije dnevi v svetu avtomatizacije in mehatronike je vodilo prvega sejma, ki začenja sejemsko leto 2006 v Sloveniji, in tudi edinega B2B strokovnega sejma za področje avtomatizacije in mehatronike – IFAM v Sloveniji ter sosednjih regijah.

Soorganizatorji strokovne sejemske prireditve IFAM; Minsitrstvo za visoko šolstvo in znanost, Ministrstvo za gospodarstvo, Gospodarska zbornica Slovenije – Združenje za elektroindustrijo in Združenje kovinske industrije, Obrtna zbornica Slovenije – Sekcija za elektroniko in organizatorja (ICM d.o.o. in AX Elektronika d.o.o.) smo z odzivom podjetij – razstavljalcev zelo zadovoljni, saj njihova udeležba prikazuje realno potrebo po uvajanju in izobraževanju industrije avtomatizacije in mehatronike v industrijske procese.

V okviru razstavne vsebine strokovnega sejma bodo predstavljeni avtomatizacija, robotika, mehatronika, meritve, testiranje in nadzor, montaža in operativna tehnologija, računalniški vid in številne druge novosti. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji sistemov za pozicioniranje, tehnologije pogonov – rotacijske in linearne, senzorike, sistemov nadzora ter napajalnih sistemov. Predstavljeno bodo tudi rešitve oziroma naprave za nadzorovanje in opazovanje, storitve in dobavitelji storitev, raziskave in razvoj, razna združenja in društva, na voljo pa bo tudi pestra strokovna literatura. Svoje proizvode in storitve kakor tudi rešitve bo prikazalo 30 podjetij iz štirih držav (Slovenija, Avstrija, Nemčija ter Srbija in Črna gora).


Prijavi napako v članku