Računalništvo, telefonija
17.02.2013 16:09

Deli z drugimi:

Share

Prihaja Metal Gear Rising: Revengeance!

V glavni vlogi je tokrat Raiden iz Metal Gear Solid 2, kar je navdušence serije pustilo hladne.
V glavni vlogi je tokrat Raiden iz Metal Gear Solid 2, kar je navdušence serije pustilo hladne.

Ste obupani, ker sobne konzole že nekaj časa niso dobile poštene sekljačine? Potem bo vaših problemov kmalu konec, Metal Gear Rising: Revengeance je namreč tik pred izidom.

Vsak zaveden igričar pozna serijo Metal Gear – mešanico streljačine in vohunščine, ki je znana po kvalitetni zgodbi in visoki produkciji, za katero stoji znani režiser in izdelovalec iger Hideo Kojima.

Revengeance si sicer s poznano serijo deli ime, vendar pa ima skupnega z njo zelo malo, razen morda glavnega lika Raidna, katerega smo igrali v Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Vendar pa je Revengeance, za razliko od očetovske serije, čista sekljačina. Raiden je oborožen z mečem in hladnimi orožji, s katerimi na prav nemilosten način ubija svoje sovražnike. Streljanja ali skrivanja tu ne bomo našli. Žal pa ne tudi kvalitetne zgodbovne podlage z visoko produkcijsko vrednostjo, ki je značilna za Metal Gear sago.

Ljubitelji pravih sekljačin bodo kljub temu tu prišli na svoj račun. Številna orožja, odlične kombinacije, težavni sovragi in izjemni šefi so aduti, ki igro uvrščajo v sam vrh konzolne ponudbe. Kakovost jamči tudi izredno talentirana ekipa Platinum games, ki ima za seboj že par odličnih izdelkov (npr. Bayonetta in Vanquish). V priznani japonski reviji Famitsu je igra dobila odlično oceno 39/40. napovedani izid je 21. februar za Xbox 360 in Playstaton 3.


Prijavi napako v članku