Računalništvo, telefonija
21.02.2018 12:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja dejanska brezžična polnilna postaja

Polnimo telefon, kot bi se povezali na brezžični internet
Polnimo telefon, kot bi se povezali na brezžični internet

Pri dan današnjih pametnih napravah je vedno vprašanje, kje in kako bomo lahko polnili svoje požrešne pametne telefone. Sedaj obstaja rešitev, ki bo to omogočala brez nadležnih kablov. Podjetje Wi-Charge ponuja revolucionarno rešitev. Namreč, polnjenje pametnih telefonov naj bi poenostavili do te mere, da bi bilo to tako enostavno, kot da bi se priklopili na brezžično omrežje.

Namreč, tako kakor bi vstopili v prostor, bi se polnjenje začelo. Vsekakor moramo tukaj upoštevati tudi izgube pri takšnem polnjenju, vendar naj bi to uporabniku omogočalo, da bi njegova naprava ostala polna, takoj ko bi jo samo na primer položil na mizo, brez da bi se moral ukvarjati s tem, kje je najbližja vtičnica.

Podjetje naj bi ponujalo tako samostojne naprave, ki bi se namestile na strop, kot tudi luči, ki bi imele poseben predel namenjen za brezžično polnjenje. V zaprtem prostoru, naj bi delovala tudi do 10 metrov razdalje.

Na voljo naj bi bil tudi ovitek za razne najnovejše pametne telefone, za starejše modele, pa bi lahko kupili brezžični sprejemnik.

Zadeva še sicer ni na voljo za javnost, naj bi pa bila na voljo že letos.


Prijavi napako v članku