Računalništvo, telefonija
02.02.2013 18:37

Deli z drugimi:

Share

Prestigio Facebook valentinova nagradna igra

Prestigio Facebook valentinova nagradna igra
Prestigio Facebook valentinova nagradna igra

Prestigio je na svoji Facebook strani pripravil simpatično nagradno igro v času valentinovega. Na zidu PRESTIGIO SLOVENIJA objavite svoje valentinovo sporočilo ljubljeni osebi in to osebo označite v sporočilu. Sporočilo je lahko tekst, slika ali video, naj pa bo čimbolj izvirno. Izmed vseh objav na zidu bo izbrani 5 najbolj izvirnih sporočil, izmed katerih bo izžreban nagrajenec, ki bo prejel novi pametni telefon Prestigio MultiPhone 4300 DUO.

Prestigio MultiPhone 4300 DUO

Odličen Android pameten telefon, primeren za vse uporabnike, ki potrebujejo fleksibilnost in nadzor nad stroški za mobilno komunikacijo.

  • Dual SIM – uporabljate lahko 2 SIM kartici hkrati
  • Hiter dostop do interneta s 3G brezžično tehnologijo
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Zmogljivo delovanje – 1GHz procesor & 512MB delovnega spomina z vgrajeno zmogljivo grafično kartico
  • 10,92 cm / 4.3” IPS zaslon z izredno širokim vidnim kotom
  • 5.0MP fotoaparat s funkcijo avto-fokus

Vsi modeli MultiPhone imajo skupno, zelo uporabno lastnost – Dual SIM podporo, kar pomeni, da lahko v MultiPhone hkrati vstavite SIM kartici različnih mobilnih operaterjev, na kateri ste dosegljivi istočasno. Pri odhodnih klicih z enim dotikom gumba izbirate, s katere izmed obeh SIM kartic želite poklicati. Dual SIM vam omogoča fleksibilnost in nadzor nad stroški za mobilno komunikacijo. Ko ste v tujini, lahko uporabljate SIM kartico lokalnega operaterja in ste še vedno dosegljivi na vaši osnovni številki. Prestigio MultiPhone vam torej omogoča izredno preprosto in priročno uporabo v eni sami napravi.

Prestigio MultiPhone pametni telefoni so zasnovani na brezplačnem operacijskem sistemu Android, ki se ponaša z izredno odzivnim, preprostim in preglednim uporabniškim vmesnikom, ki podpira večopravilnost in intuitivno upravljanje prek zaslona s prstom. Uporabnik si lahko sam oblikuje izgled namizja in razporeditev ikon na njem. Preko aplikacije Play Store je mogoče neposredno s telefona brskati po seznamih aplikacij in iger, jih nameščati na pametni telefon in jih ocenjevati. Na voljo je preko 600.000 različnih aplikacij!

Trenutno je na slovenskem trgu na voljo 6 različnih modelov MultiPhone pametnih telefonov z velikostmi zaslonov od 8,76 cm (3,45”) do 12,7 cm (5”). Vsi modeli omogočajo GSM in UMTS povezavo teh hitre podatkovne prenose HSDPA 7.2Mbps ter HSUPA 5.76Mbps in imajo vgrajen GPS / A-GPS sprejemnik. Vsi Prestigio MultiPhone pametni telefoni imajo 2 letno garancijo.

Podrobne tehnične informacije o Prestigio MultiPhone pametnih telefonih in drugih Prestigio izdelkih kot so MultiPad tablični računalniki, navigacijske naprave, avtomobilske kamere … najdete na strani www.prestigio.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku