Telefoni
12.06.2020 09:46

Deli z drugimi:

Share

Prepogljivi Samsung Galaxy Fold 2 le še vprašanje časa!

Novi Samsung Galaxy Fold 2 naj bi bil uradno predstavljen še pred koncem poletja.
Novi Samsung Galaxy Fold 2 naj bi bil uradno predstavljen še pred koncem poletja.

Pri podjetju Samsung so na začetku letošnjega leta ponudili v prodajo pametni mobilni telefon Galaxy Z Flip, ki vsaj v tem trenutku enostavno nima konkurence. Ta je namreč opremljen s kar 17-cecntimetrskim oziroma 6,7-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in ima podoben preklopni mehanizem kot prepogljivi pametni mobilni telefon Motorola Razr. To dejansko pomeni, da ko je »zložen«, gre lepo v žep, v »raztegnjenem« načinu pa nudi precejšnjo delovno površino.

Ker pa je novi Samsung Galaxy Z Flip za zahtevnejše uporabnike nekoliko »premajhen«, bo podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo drugo generacijo pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold. Da je ta še skorajda nared za prodajo pa razkrivajo zanesenjaki spletnega portala ETNews. Ti so namreč razkrili marsikatero zanimivo informacijo o pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy Fold 2, ki bo pričakovano namenjen najzahtevnejšim uporabnikom storitev mobilne telefonije.

Prepogljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Fold 2 naj bi bil opremljen z zaslonom velikosti 19,6-centimetrov oziroma 7,7-palcev, pred poškodbami pa ga bo po vsej verjetnosti ščitilo zaščitno steklo UTG (Ultra Thin Glass), ki bo seveda upogljivo. Zaslon bo opremljen s stanicami v razmerju 11.8 proti 9 in bo slike izrisoval s povprečno frekvenco 120 sličic na sekundo. Za spletno kamero bo namenjena »luknja« v zaslonu, ki pa bo vidna zgolj na sprednji stani mobilne naprave.

Samsung naj bi pametnih mobilni telefon Galaxy Fold 2 javnosti predstavil še pred koncem letošnjega poletja. Zato smo prepričani, da nam bodo strojne specifikacije novosti razkrite kmalu. Prepričani pa smo, da bo strojna oprema kos tudi najzahtevnejšim nalogam.


Prijavi napako v članku