Računalništvo, telefonija
12.09.2010 12:57

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik serije Sony VAIO S se sveti

Sveti se svetleča tipkovnica pri notesniku Sony VAIO serije S.
osvetljena tipkovnica olajša delo v temi.
osvetljena tipkovnica olajša delo v temi.

Japonski inžinerji so ponovno uspešno skopirali idejo, ki jo je med prvimi uporabil Apple. Gre za svetlečo tipkovnico, ki uporabniku olajša delo v temnih razmerah. Med ponudniki na svetovnem trgu, ki strankam namenijo osvetljeno tipkovnico so po novem poleg Appla še HP in Sony. Svetleči Japonski model S je serijsko opremljen z 13,3 paličnim LED zaslonom, ki sliko prikazuje zelo barvito in kontrastno. Za osnovni procesor so pri seriji S ponovno zaupali INTELU, ki je osnovne modele opremil z INTEL i3, močnejše pa z INTEL i5 procesorji.

Računalnik S je glede na konfiguracijo opremljen z operacijskim Windows 7 Home Premium ali Windows 7 Business.

Masa manjša od 2 kg in ohišje ojačano z karbonskimi vlakni pa bo prepričalo uporabnike, ki so veliko na poti. Sony Vaio se z razredom S postavlja po robu dražjem segmentu malih belih Applov, ki pravtako ponujajo računalnike z 13,3 zoll diagonalo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku