Življenjski slog
29.11.2023 13:43
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosni napajalnik za na pot, kampiranje ali domačo rabo

V današnjem svetu, v katerem so elektronske naprave postale nepogrešljiv del našega vsakdana, je zanesljiv in prenosni vir električne energije postal skorajda nuja. Za to je kot nalašč prenosni napajalnik DLNRG PD320.
Foto: Cafago
Foto: Cafago

Edit / Dodano 29. 11. 2023

Prodajalec je dodatno znižal ceno napajalnika, in sicer iz 160,39 € na 101,99 €, kar pa je že kar konkretna pocenitev.


Predstavljamo prenosni napajalnik DLNRG PD320, ki dvigne možnosti in zmogljivosti prenosne energetske oskrbe na višjo raven. DLNRG PD320 je idealen vir energije za manjše uporabnike, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki, kamere, svetilke, droni, ventilatorji ali druge manjše naprave. Je zalogovnik električne energije, ki “pride vedno prav”.

Večja kapaciteta in večja moč

DLNRG PD320 je opremljen z vgrajeno 320Wh LiFePO4 baterijo, ki omogoča dovolj moči za zadovoljitev različnih energetskih potreb. Z maksimalno močjo polnjenja 300W je naprava pripravljena zagotoviti najnujnejše potrebe po energiji med kampiranjem, dolgimi potovanji ali v primeru izpada električne energije doma.

LCD Zaslon in LED Osvetlitev

LCD zaslon omogoča jasen prikaz stanja napajanja in vklopa/izklopa vhodov. S pomočjo vgrajene LED svetilke bo dobra družba tudi zvečer na terasi ali pred šotorom.

4 načini polnjenja

Ta prenosni napajalnik je mogoče napolniti na štiri različne načine. Lahko ga polnite prek sončnega panela (ki ni priložen!), lahko ga v celoti napolnite prek stenskega adapterja AC, prek priključka UCB-C ali prek polnilnika v vašem avtomobilu.

8 Izhodnih Vrat

Z 8 različnimi izhodnimi vrati je pripravljen podpreti hitro polnjenje vaših naprav. Na voljo imate 2x USB-A, 2X USB-C, 2 DC izhoda, 1 AC priključek (kot domača vtičnica) in 1x avtomobilski priključek.

Varnost in Zaščita

Z izjemno izdelavo in premium kakovostjo je napajalnik zaščiten pred poškodbami, ki jih povzročijo preobremenitev, prekomerna napetost, pregrevanje in prenapolnjenost baterije. Zaradi svoje stabilne strukture prenosni napajalnik ne povzroča tveganja za vžig, tudi če je poškodovan.

Pri spletnem trgovcu Cafago je omenjeni prenosni napajalnik zdaj na voljo za 160,39 € (trenutno znižano na 101,99 €). Za še več informacij kliknite TUKAJ. Prodajalec vam generator dostavi iz evropskega skladišča.

Z DLNRG PD320 prenosnim napajalnikom boste imeli pri sebi vedno  zanesljiv vir energije, ne glede na to, ali ste doma, na poti ali v naravi. S svojo zmogljivostjo, raznolikostjo izhodov in naprednimi varnostnimi funkcijami je nepogrešljiv sopotnik za vsakodnevne in izredne energetske potrebe.

Obvestilo


Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
napajalniki za računalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več