Računalništvo, telefonija
22.01.2015 14:44

Deli z drugimi:

Share

Pregledni računi energentov podjetja ECE

Pregledni računi energentov podjetja ECE
Pregledni računi energentov podjetja ECE

Elektro Celje Energija, tretji največji dobavitelj energije, mesečno pošlje več kot 165.000 računov gospodinjstvom in poslovnim kupcem. Odločili so se, da jim na okolju prijazen način, olajšajo branje njihovih računov. Med prvimi v Evropi in prvi v Sloveniji je njihov račun oblikovan v grafičnih prikazih in prepričani so, da se lahko kosa marsikateremu računu v svetovnem merilu. Račun je zdaj enostaven za branje in okolju prijazen. Glavne prednosti računa so vidne pri možnosti vključevanja različnih merilnih mest in drugih energentov na en račun.

»Do sedaj so kupci prejemali dodaten račun za vsako merilno mesto ali za dodaten energent. Enako velja za opomin, zamudne obresti in letni obračun. To ni samo nepregledno, je tudi finančno potratno in obremenjujoče za okolje. Ogromno je bilo tudi prilagoditev, kot je sprememba lokacije naslovnika za vikend ali za stanovanje, v katerem ne živi. Sedaj lahko naročnik spremlja porabo za vse objekte na enem računu. Dodaja lahko tudi druge energente iz naše ponudbe, kot sta zemeljski plin in lesna biomasa,« je povedal direktor Elektra Celje Energija mag. Mitja Terče.

Z novimi položnicami pa bodo odjemalci tudi privarčevali, saj jim ne bo treba plačevati več kot ene provizije za položnice. Spremljal pa bo lahko tudi porabo energije za pretekle mesece in ugotovil, ali je zadnje mesece prihranil ali ne.


Prijavi napako v članku