Računalništvo, telefonija
25.04.2013 11:10
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

POZOR: Množični napadi na slovenske spletne strani

V novi številki revije si preberite več o spletnih napadih!
V novi številki revije si preberite več o spletnih napadih!

Zaradi priljubljenosti je sistem Joomla te dni v Sloveniji precej privlačen za spletne napadalce. V težavah niso le lastniki omenjenih ranljivih spletnih strani, pač pa tudi ponudniki gostovanj in posledično še vse ostale gostujoče spletne strani, kar se odraža v vedno bolj pogostih izpadih spletnih strani po Sloveniji in/ali v počasnejšem delovanju sle-teh. Več v novi številki revije, ki je že na voljo v kioskih ter v e-različici!

Zdaj že vsi poznate Bitcoin. Pri naložbi v digitalno valuto Bitcoin je potrebna velika mera previdnosti, saj njena vrednost temelji le na matematičnem algoritmu in zaupanju njenih uporabnikov. Z njo lahko v trenutku zaslužimo bajne vsote denarja ali pa izgubimo praktično vse, kar smo vanjo vložili. Ne spreglejte poglobljenega članka o Bitcoinu na strani 17 v novi številki 8/XVIII.

V središču tokrat o zelenih tehnologijah? Lepo, če ste zeleni, in grdo, če niste. Sega zelena tehnologija tudi onkraj vsakodnevnega prerekanja o tem, kdo stori več za okolje in kdo manj? Kaj GreenIT pomeni za našo denarnico?

Ne spreglejte niti rubrike aktualno, kjer smo se sprehodili skozi ponudbo športnih ur. Sonce se že kaže, kar pomeni naval športnikov na tek, h kolesom, v hribe itd. Vse več mobilnih fitnes aplikacij nudi marsikaj, razen učinkovitega sledenja, avtonomije naprave in merjenja srčnega utripa, torej tistega, kar pravzaprav potrebujemo. Kaj kupiti? Več o tem v novi številki revije, ki je že na voljo tudi v e-različici za RN VIP člane brezplačno!

V novi številki vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, IT izobraževanja, predstavitveni članki slovenskih podjetij, Linux bejba, razvedrilo in še bi lahko naštevali.

Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov. – 1,79 € – Se splača!

>> Prelistajte spletno različico revije Računalniške novice? Kliknite tukaj…


Prijavi napako v članku