Računalništvo, telefonija
13.05.2008 10:07

Deli z drugimi:

Share

Povezani pri Mobitelu

Družba Mobitel je v ponedeljek, 12. maja 2008, predstavila novo, cenovno ugodno naročniško ponudbo, sedaj obogateno s tremi novimi naročniškimi paketi, s katerimi so uporabniki še bolj povezani s svojimi najbližjimi. Paketi Povezani 11, Povezani 33 ter Povezani 55 namreč uvajajo dve pomembni novosti: določene količine pogovorov, sporočil SMS in MMS ter prenosa podatkov GPRS/UMTS so že vključene v mesečno naročnino, hkrati pa se naročnikom novih paketov, ki vključenih količin v tekočem mesecu ne porabijo v celoti, le-te prenesejo v naslednji mesec. Vključene količine pogovorov veljajo tako za govorne kot tudi za video klice.

Paket Povezani 11 z mesečno naročnino 11 € omogoča 111 minut klicev v Mobitelovem omrežju ter 11 sporočil SMS in 11 sporočil MMS.

S paketom Povezani 33 imajo uporabniki ob mesečni naročnini 33 € na voljo 333 minut klicev v Mobitelovem omrežju, 33 minut klicev v druga mobilna in 33 minut v stacionarna omrežja. Paket hkrati vključuje še po 33 sporočil SMS in MMS skupaj z 1 GB podatkov.

Naročniki paketa Povezani 55 z mesečno naročnino 55 € lahko izkoristijo kar 1.000 minut pogovorov v Mobitelovem omrežju ter po 100 minut klicev v druga mobilna in stacionarna omrežja, pošljejo 55 sporočil SMS, 55 sporočil MMS ter prenesejo za 5 GB podatkov.

Novi paketi uporabnikom nudijo nadvse dobrodošlo možnost prenosa neporabljene količine tekočega meseca v naslednji mesec. Neporabljene količine klicev, sporočil SMS/MMS in prenosa podatkov lahko uporabniki spremljajo na mobilnem Planetu v sklopu Moj mobitel ali prek spletnega Monitorja, pri čemer sta dostop do mobilnega Planeta in brskanje po njem v Sloveniji brezplačna. Če pa naročnik porabi vključene količine, vse nadaljnje plača po veljavnem ceniku za posamezni paket. Za naročniško razmerje paketov Povezani 11, 33 ali 55 se lahko odločijo fizične in pravne osebe, omenjeni paketi pa so lahko tudi nosilna razmerja za Družinske bonuse. V tem primeru naročniki pri mesečni naročnini uživajo še popust na število družinskih bonusov.


Prijavi napako v članku