Računalništvo, telefonija
31.03.2013 08:14
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete pomoč pri povečanju zaslužka v vašem podjetju?

Pospeševanje prodaje je orodje tržnega komuniciranja, ki v zadnjih letih beleži precejšnjo rast. Je tržna dejavnost, ki spodbuja potrošnike k nakupu. Pospeševanje prodaje je podpora oglaševanju, medijski pozornosti ter osebni prodaji, hkrati pa je oblika posebne ponudbe. Vključuje metode za pospeševanje prodaje končnim porabnikom (degustacije, vzorci, darila … ) ali pospeševanje prodaje trgovini (na primer popusti pri nabavi) in spodbude za prodajno osebje (bonusi, tekmovanja, prodajni reliji … ). Zato ne čudi, da jo uporablja večina organizacij, vključno s proizvajalci, trgovci na debelo in drobno ter neprofitne organizacije.
Na voljo je omejeno število akcijskih paketov pospeševanja prodaje
Na voljo je omejeno število akcijskih paketov pospeševanja prodaje

Podjetja Smatros, d. o. o., Lisac & Lisac, Originalic.si in Sempera, d. o. o. so objavili akcijske pakete pospeševanja prodaje za podjetja. Ponujajo omejeno število enoletnih paketov, subvencioniranih za kar 70 %.

Vsi paketi vsebujejo izdelavo tiskanih propagandnih materialov v Centru tiska Smatros v vrednosti 300 €, bon za izdelavo prilagojenih izdelkov in daril na Originalic.si v vrednosti 30 € in eno uro marketinškega svetovanja. Na področju spletnih vsebin vključujejo eno leto .si domene in gostovanja, oglaševanje na Google AdWords v vrednosti 80 €, analizo uvrstitve strani v spletne iskalce za 3 ključne besede, premijski vpis v nov slovenski poslovni portal ter objavo ponudbe na portalu hudacena.si ali izdelavo in 10.000 objav pasice (bannerja) v njihovi oglaševalski mreži. Poleg tega še vključujejo obisk dnevnega seminarja Lisac & Lisac, e-knjigo Osnove grafične priprave marketinških materialov, e-knjigo Uspešno poslovanje in večja prodaja in naročnino na e-mesečnik z uporabnimi vsebinami iz področja managementa, prodaje, organizacije poslovanja, drugih koristnih vsebin ter ekskluzivnih akcijskih ponudb.

Za tiste, ki potrebujejo več materiala, ponujajo tudi večje pakete, ki poleg naštetega vključujejo še dodatnih 350 ali 800 € vrednosti tiskanih materialov iz Centra tiska Smatros.

Osnovni paket v vrednosti čez 1.000 € ponujajo za le 294 €. Srednji in velik paket pa za 540 in 822 €. Ugodnosti v paketih veljajo eno leto. Na voljo imajo manj kot 1.000 paketov, zato pohitite, če želite izkoristiti njihovo akcijsko ponudbo. Naročite jih lahko na spletni strani Natisni.si.


Prijavi napako v članku