Računalništvo, telefonija
13.01.2021 11:45

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete idejo za darilo? Dostava rož na dom!

Šopek rož lahko izkazuje izjemno pozornost, prav tako pa je darilo za vsako priložnost. Je nekaj, s čimer ne morete zgrešiti. V časih, ko sta naše gibanje in nakupovanje močno omejena, je dostava rož na dom odlična in varna rešitev ter izvrstna ideja, kako presenetiti ljubljeno osebo.
Na SOPEK.SI lahko zbirate med velikim številom različnih šopkov.
Na SOPEK.SI lahko zbirate med velikim številom različnih šopkov.

Dostava rož na dom je storitev, ki je kot nalašč za današnje čase, ko na trenutke niti ne vemo, ali cvetličarne lahko obratujejo ali ne. Naj gre za preprost šopek ali večji šopek za posebne priložnosti, danes je dostava daril na dom postala bolj nuja kot možnost izbire.

Kako pa dostava rož sploh deluje?

Dostava rož na dom je seveda mogoča kar iz domačega naslanjača. Na spletni strani SOPEK.SI izberete vam najljubši šopek, nato ga – seveda sveže odrezanega – pripeljejo z gojišča ter ga spnejo v SOPEK.SI unikatno embalažo in vam ga pošljejo na dom. Dostava rož še nikoli ni bila enostavnejša.

Izbirate lahko med več različnimi velikostmi šopkov, dodate lahko tudi vazo in izberete željen datum dostave. Šopku priložijo tudi vizitko s poljubnim pripisom. Na koncu izberete način plačila (kreditna kartica, PayPal ali nakazilo na TRR) in zaključite nakup. Ob določenem datumu pa bo izbrani šopek na vratih obdarjenca. In kar je najpomembneje – nikoli ni prepozno za naročilo. Poleg tega, da so v SOPEK.SI spretni in imajo smisel za estetiko, so tudi hitri. Naročila, ki so oddana na delovni dan do 18. ure, so lahko vročena že naslednji delovni dan.

Dostava daril na dom vsakega spravi v dobro voljo

Izbirate lahko med velikim številom različnih šopkov iz stalne ponudbe. Zato, da boste imeli kar najmanj dela, hkrati pa bo šopek čim lepši, imajo v ponudbi tudi posebne priložnostne šopke: za rojstne dneve, za prijatelje, za rojstvo otroka, za zaljubljene, za obletnice in za poslovna darila.

Dostava daril na dom, prav rože so med bolj priljubljenimi in hkrati nevtralnimi, je priročna vsaj iz dveh razlogov. Prvič: zaradi samega časa, v katerem živimo in enostavnosti samega naročila. Drugič: vsi si kdaj belimo glavo s tem, kaj bi podarili, razmišljamo in razmišljamo, a nikakor ne pridemo do zaključka. Dostava rož pa bo tistega, kateremu so namenjene, zagotovo razveselila in presenetila.

Ob šopkih lahko poleg slike, preberete dodatne informacije o poreklu cvetja, dolžini stebel, barvi in podobno. Tako boste še natančneje vedeli, kaj kupujete. Pri naročilo na SOPEK.SI ne morete zgrešiti. Zdaj nikoli več ne boste ostali brez ideje za darilo, ki je vedno le nekaj klikov stran.


Prijavi napako v članku