Računalništvo, telefonija
11.07.2018 12:37
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poskrbite za svoje finance in brezskrbno prihodnost s kriptovalutami

Poskrbite za svoje finance in brezskrbno prihodnost s kriptovalutami
Poskrbite za svoje finance in brezskrbno prihodnost s kriptovalutami

Si želite poplačati dolgove, kredit, leasing? Morda zgolj poskrbeti za boljše finančno stanje svoje družine ali še bolj oplemenititi svoje premoženje? Kakšno je vaše mnenje o kriptovalutah? V svet kriptovalut šele vstopate? Morda pa ste “prekaljeni mački” kriptosveta in iščete nove obetavne priložnosti? Potem se morate udeležiti dogodka Cryptocurrency Summit – Financial Freedom Intro, kjer organizatorji obljubljajo neprecenljive informacije.

Na 3-urni brezplačni interaktivni delavnici boste spoznali revolucionarno strategijo, ki je že nešteto posameznikov in družin rešila iz dolgov ter jim omogočila odličen življenjski standard.

Ker želite stabilne in visoke mesečne donose (do 5 % mesečno), preverite zaupanja vredne priložnosti, ki so se obdržale do danes. In ob pričakovani rasti trga kriptovalut v prihodnosti veliko obetajo. Na dogodku boste izvedeli, kako poskrbeti za lastno pokojnino in spoznali, kako učinkovito zaščititi svoje premoženje v kriptovalutah pred nihanji na trgu kriptovalut.

Delavnico bo vodil mednarodni strokovnjak s področja kriptovalut in avtor revolucionarne strategije do finančne svobode Tony De Gouveia. Tony je pravi naslov za kredibilne informacije – s svojim bogatim znanjem in večletnimi praktičnimi izkušnjami bo potešil tako začetnike kot strokovnjake na področju kriptovalut.

  • KDAJ: Ponedeljek, 23. julij 2018 ob 17:00
  • KJE: City Hotel Ljubljana, Dalmatinova ulica 15, 1000 Ljubljana
  • KAJ: brezplačna interaktivna delavnica – http://bit.ly/Crypto-Summit-LJ-7-2018

Prijavi napako v članku