Računalništvo, telefonija
26.01.2005 16:23
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Portal nepremicnine.si21.com prenovljen

Ob deseti obletnici delovanja spletnega portala Si21 je podjetje KABI d.o.o. prenovilo tudi nepremičninski spletni portal nepremicnine.si21.com. Glavna novost je poenostavljeno in obogateno iskanje po bazi nepremičnih, v kateri je trenutno vpisanih kar 5.238 aktualnih ponudb in povpraševanj. Iskalnik je po novem razdeljen na hitro in podrobno iskanje. V ta namen so dodana nekatera polja, ki omogočajo iskalcu izpis natanko določenega oglasa. Poudariti je treba usklajenost oglaševanja z zakonom o nepremičninskem posredovanju, saj so v obrazcu za vnos ponudbe vsebovana vsa polja, ki jih zakon predvideva in so tudi vidno označena.

Vnos ponudbe ali povpraševanja v bazo je za posameznike še naprej brezplačen, medtem ko agencije za vnos večjega števila podatkov lahko uporabljajo brezplačni program. V bazi je trenutno ponudba 93 nepremičninskih agencij iz cele Slovenije.

Spletni portal nepremicnine.si21.com deluje že od leta 1996 in poleg nepremičninskih oglasov ponuja tudi uporabne informacije in nasvete o nakupu in prodaji nepremičnin, sezname nepremičninskih agencij in odvetnikov, nasvete za gradnjo in opremo stanovanj ter sveže novice o razpisih in novogradnjah.


Prijavi napako v članku