Slika, tv, avdio
22.09.2021 07:00

Deli z drugimi:

Share

Popoln televizor Philips Performance nadgradite z odličnimi Soundbari ali zvočniki (do 17.10.2021 po polovični ceni)

Philips TV & Avdio je tudi v letu 2021 potrdil, da je vodilna blagovna znamka na področju slike in zvoka, saj še naprej beleži vodilno rast na področju ponudbe televizorjev, slušalk in zvočnikov.
Philips serije Performance je popoln v vsem!
Philips serije Performance je popoln v vsem!

Izdelki blagovne znamke Philips TV & Avdio so v zadnjem letu za svojo vrhunskost prejeli preko 200 nagrad po vsej Evropi v različnih kategorijah. Med njimi gre posebej izpostaviti kar 4 prestižne nagrade neodvisne žirije Združenja EISA (Expert Imaging and Sound Association), skupnosti 60 vodilnih publikacij na področju tehnologije iz 29 držav, ki jo sestavljajo tehnološki guruji s celotnega sveta potrošniške elektronike.

Pomembne odločitve pri nakupu televizorja in izbor serije Performance

Ob nakupu televizorja si zastavljamo številna vprašanja, kot so, ali ima vso sodobno tehnologijo za odlično sliko, nam omogoča vse storitve videa na zahtevo, bodo barve žive, bo moč na njem igrati igrice, bo zvok vrhunski, bo upravljanje enostavno, pa tudi, ali bo z njim naša soba videti lepše? Odgovor na ta vprašanja je televizor Philips serije Performance, ki je popoln v vsem!

Philips televizorji iz družine Performance imajo vse potrebno: vrhunski dizajn v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo. Prinašajo živobarvno sliko ločljivosti 4K UHD, operacijski sistem Android TV s kopico aplikacij in podporo za digitalna pomočnika Google Assistant in Amazon Alexo, ki ju je moč upravljati z glasom. In ko smo že pri zvoku – vrhunsko sliko, za katero skrbi tudi tehnologija Dolby Vision, dopolnjuje rešitev za prostorski zvok Dolby Atmos. Za piko na i pa je tu še Philipsova inovacija Ambilight, ki s svetlobnim sijem napolni prostor in se prilagaja prikazu slike na zaslonu, kar še poudari kontrast.

Kinematografski spektakel – inovacija Ambilight, Dolby Vision in vrhunski P5 procesor

Vsi Philipsovi televizorji iz serije Performance se ponašajo z vrhunsko sliko za gledanje najljubših televizijskih vsebin in igranje iger. Za tekoče prikazovanje gibanja, brez zatikanja, ne glede na to, ali gre za športne prenose ali računalniške igre, je zaslužen eden najzmogljivejših slikovnih procesorjev na svetu – P5, ki obenem zagotavlja izboljšano ostrino, živahnejše barve in močnejši kontrast.

Za dodatno izboljšavo video vsebin in vrhunsko sliko skrbi vgrajena tehnologija Dolby Vision, ki zagotavlja najboljšo natančnost prikaza slike in gledalcem omogoči kinematografsko izkušnjo v udobju doma. Barve, sence in globina slike bodo dobile nov pomen. Celotno izkušnjo bo še dodatno nadgradila inovativna in edinstvena tehnologija Ambilight, ki s svetlobnim sijem napolni prostor in se prilagaja prikazu slike na zaslonu, kar še poudari kontrast in izpostavi živobarvne slike ločljivosti 4K UHD.

Glasovno upravljanje z operacijskim sistemom Android in dostop do slovenskih aplikacij

Operacijski sistem Android TV omogoča enostavno uporabo in upravljanje vseh funkcij televizorja. V pomoč bo uporabniku s kopico aplikacij, skupaj s podporo za digitalna pomočnika Google Assistant in Amazon Alexo. Philipsove televizorje Performance je mogoče upravljati prek digitalnega pomočnika Google Assistant ali Amazon Alexa. Z omenjenim sistemom je upravljanje še lažje – enostavno poveste, kaj želite. Glasovno upravljanje televizorja bo nastavljanje želene vsebine spremenilo v enostavno in hitro opravilo, ki ga boste opravili z lahkoto.

Vsi Philipsovi televizorji iz družine Performance podpirajo najpomembnejše aplikacije za okolje Android TV, kot so Youtube, Netflix, Prime Video in podobne. Navdušil vas bo tudi nabor slovenskih aplikacij, saj je ta najbogatejši na trgu, zato boste s televizorji Philips Performance enostavno uživali v vsebinah, ki jih ponujajo prilagojene aplikacije, kot so Voyo, NEO, EON, T-2, RTV in številne druge.

Odličen zvok je pomembna komponenta avdio-vizualnega užitka

Ljudje pogosto pozabimo, da je odličen zvok polovica kinotečne izkušnje. V seriji Performance TV je odličen zvok zagotovljen, saj vrhunsko sliko dopolnjuje rešitev za prostorski zvok, Dolby Atmos. Zahvaljujoč tehnologiji Dolby Atmos boste ob gledanju najljubših televizijskih vsebin deležni kristalno čistega 3-dimenzionalnega prostorskega zvoka nad vami in okrog vas, zaradi katerega boste slišali najmanjše šume in najgloblje base. Tudi usmerjanje in prilagajanje zvoka sta na televizorjih Performance enostavnejša kot kadarkoli prej.

S funkcijo Play-Fi bo usmerjanje zvoka enostavno, brez kablov in brez stresa. In ko smo že pri kablih oziroma njihovi odsotnosti: brezžična povezljivost z ostalimi napravami v prostoru je enostavnejša kot kadarkoli prej, saj televizorji podpirajo tehnologije, kot so bluetooth, Wi-Fi in druge.

Nadgrajevanje zvoka je enostavno zaradi brezžičnih bluetooth in Wi-Fi tehnologij

Sodite med tako imenovane »filmofile«, ki vedo, da je zvok eden bistvenih delov popolne izkušnje kina doma? V tem primeru vam priporočamo, da zvočno podobo še nagradite s katerimkoli Philipsovim Soundbarom, zvočno polico torej, ki se tudi vizualno odlično poda k televizorjem Performance. Prav tako lahko nanj povežete tudi Wi-Fi zvočnike. Namestitev je resnično enostavna. Preprosto vzemite televizor iz embalaže, ga povežite in uživajte. Enostavno povezovanje prek telefona omogoča uživanje ob glasbi prek televizorja, zvočnikov ali celo slušalk. Brez kablov, brez stresa in brez omejitev.

Združljivost z napravami in nadgradnja zvoka s serijo Fidelio

In nazadnje, ne pozabimo omeniti še, da DTS Play-Fi med vsemi združljivimi zvočniki, televizorji in Soundbari zagotavlja popolnoma usklajeno, sočasno pretakanje visokokakovostnega zvoka. Isto skladbo lahko sočasno predvajate v vseh prostorih.

Med izjemnimi izdelki za zvok Philips Sound je nedvomno paradni konj serija Philips Fidelio, ki vključuje nagrajene vrhunske slušalke in zvočnike Soundbar. Za tiste, ki si želijo vrhunskega dizajna in zvoka ter do potankosti dodelane izdelave, je ta serija kot nalašč. Ne le Soundbare, tudi vrhunske slušalke te serije je že mogoče kupiti v Sloveniji.

Več najdete na www.philips.si/tv

Če ste se odločili, da je čas, da zamenjate svoj televizor, vam priporočamo, da to storite vključno do 17.10.2021, v času trajanja Philipsove promocije. Če se odločite za nakup izbranega modela televizorja Philips serije Performance in istočasno kupite še Soundbar ali Wi-Fi zvočnik po vaši izbiri, vam Philips povrne polovico zneska (50% kupnine) za avdio produkt. Nakup lahko opravite na številnih prodajnih mestih, ki sodelujejo v tej promociji. Za sodelovanje v akciji pa je potrebna zgolj registracija na spletni strani https://sound.sales-promotions.com/si .

Vas zanima več iz te teme?
Philips televizorji

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več