Računalništvo, telefonija
25.09.2015 13:56

Deli z drugimi:

Share

Podjetji Httpool in LinkedIn najavljata sodelovanje v 17 državah Srednje in Vzhodne Evrope

Httpool z navdušenjem najavlja sklenitev partnerstva s podjetjem LinkedIn, ki je slovensko podjetje imenovalo za ekskluzivnega zastopnika oglasnega prostora na področju 17 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Partnerstvo vključuje poleg Slovenije tudi Rusijo, Grčijo, Albanijo, Madžarsko, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Slovaško, Makedonijo, Romunijo, Srbijo, Ukrajino, Latvijo, Estonijo in Litvo. Agencije in oglaševalci bodo odslej lahko s pomočjo Httpoola popolnoma izkoristili priložnosti, ki jih ponuja LinkedIn.
Aljoša Jenko, ustanovitelj in direktor Skupine Httpool.
Aljoša Jenko, ustanovitelj in direktor Skupine Httpool.

LinkedIn je z več kot 384 milijoni uporabnikov v več kot 200 državah največje spletno omrežje poslovnih uporabnikov na svetu. Platforma združuje v Srednji in Vzhodi Evropi več kot 13 milijonov uporabnikov in je dostopna v 24 jezikih, med drugim tudi v češčini, romunščini in ruščini. Oglaševalci v regiji lahko sedaj ob podpori Httpoola prek LinkedIna dostopajo do potencialnih potrošnikov in kontaktov iz poslovnega sveta.

Fredrik Bernsel, direktor prodaje EMEA regije pri LinkedInu, je ob sklenitvi sodelovanja povedal: »Želeli smo razširiti naše storitve in ponuditi možnost oglaševalcem v regiji, tako da se lahko še bolj povežejo z našimi aktivnimi poslovnimi uporabniki na trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Za ekskluzivno sodelovanje s Httpoolom smo se odločili zaradi močne geografske prisotnosti na vseh omenjenih trgih, pa tudi zaradi izjemnih referenc podjetja.«

»Navdušeni smo nad priložnostjo, ki jo ponuja sodelovanje z LinkedInom, ki popolnoma ustreza naši »cross-channel« poziciji. Pravzaprav bo Httpool s pomočjo partnerstva svojim oglaševalcem omogočil dostop do ekskluzivne mreže poslovnih uporabnikov in oglaševalskih priložnosti z enega mesta,« je dodal Aljoša Jenko, ustanovitelj in direktor Skupine Httpool.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HTTPOOL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HTTPOOL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HTTPOOL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku