Računalništvo, telefonija
11.03.2004 08:32

Deli z drugimi:

Share

Podjetje SRC.SI se v Evropo podaja že marca

SRC.SI se bo letos prvič predstavil na največjem dogodku s področja informacijskih tehnologij v Evropi, sejmu CeBIT. SRC.SI bo na prireditvi predstavil svoje delovanje v Sloveniji in širše v regiji ter opozoril evropske partnerje na tržne priložnosti in možnosti medsebojnega sodelovanja. Podjetje bo na šestih delovnih mestih prikazalo svoje dejavnosti, zlasti pa nekatere izmed svojih programskih rešitev – CarKing, eHRM, eInsurance, ODiS ter ePortal.

Predstavljene rešitve obsegajo programsko rešitev CarKing, namenjeno podjetjem, ki se ukvarjajo z nabavo, uvozom, distribucijo in prodajo motornih vozil, ter eHRM za celovito podporo procesu upravljanja kadrovskih virov. Hkrati pa bo SRC.SI prikazal tudi funkcionalnosti rešitve ODiS, namenjene samostojnim odvetniškim pisarnam in pravnim pisarnam znotraj podjetja, ter prednosti sistema eInsurance, namenjenega informatizaciji poslovanja podjetij, ki se ukvarjajo z zavarovanjem terjatev, kreditov ali naložb.

Posebno pozornost na sejmu CeBIT pa bodo namenili predstavitvi ePortala, celovite informacijske rešitve za izgradnjo, implementacijo in vzdrževanje spletnih strani podjetja, ki je namenjen povezovanju zaposlenih, strank ter poslovnih partnerjev. Funkcionalnosti ePortala bodo prikazane na primerih portala upravnih enot ter novega državnega portala Republike Slovenije e-uprava. Zaradi obilice preglednih in uporabnih informacij, prilagojenih specifičnim uporabnikom, je slednji trenutno eden najboljših v svetovnem merilu.


Prijavi napako v članku