Računalništvo, telefonija
04.04.2019 14:25
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni SSD disk, ki bo poskrbel, da nikoli ne boste ob fotografije, datoteke …

Kompakten prenosni disk MAIKOU Mobile SSD.
Kompakten prenosni disk MAIKOU Mobile SSD.

Vsi smo verjetno kdaj pomislili na to, da lahko ob okvari računalnika v trenutku izgubimo vse dokumente in fotografije, ki jih imamo na njem shranjene. Nekaterim je za to malo mar, drugi datoteke shranjujejo v oblak, tretji na zunanji disk. Tako si zagotovijo, da ne bodo ob morebitni okvari računalnika izgubili živcev.

Mobilni SSD disk je odlična rešitev, saj ga lahko uporabljate za shranjevanje fotografij, video posnetkov ali glasbe, največja prednost pa je seveda njegova mobilnost, saj ga lahko s seboj vzamete kamorkoli. Z njim si tudi zagotovite obstojnost podatkov, hkrati pa enostavno sprostite prostor na svojem računalniku in izboljšate njegovo zmogljivost, ne da bi morali ob tem skrbeti, da vam bo zmanjkalo prostora. Na SSD diske lahko shranite neverjetne količine datotek, seveda odvisno od njihove kapacitete.

Kompakten prenosni disk MAIKOU Mobile SSD s kapaciteto 240 gigabajtov si lahko do konca meseca aprila na strani spletnega trgovca Cafago na povezavi https://www.cafago.com/en/p-c7220b-240.html?aid=novice&mid=10000032026 priskrbite za 33,39 evra. Poštnina zanj je brezplačna (free shipping).

Več o njem si preberite na že omenjeni strani spletnega trgovca Cafago, kjer lahko omenjeni disk MAIKOU Mobile SSD tudi kupite.


Prijavi napako v članku