Računalništvo, telefonija
15.03.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Pre-ink štampiljke: ne potrebujejo blazinic in ne poznajo packanja

Vsak od nas se je že neštetokrat srečal s štampiljkami. Avtomatske, datumske, ročne, barvne … pa ste že slišali za pre-ink štampiljke?
Naročite in oblikujte izdelek kjerkoli in kadarkoli.
Naročite in oblikujte izdelek kjerkoli in kadarkoli.

Vedno popoln odtis

Pre-ink so ročne štampiljke z bolj ostrim odtisom, kot ste ga vajeni pri običajnih, saj je barva že v sami štampiljki, ta pa jo brizgne na podlago. V podjetju S-Graf se lahko pohvalijo s to pri njih novo kategorijo štampiljk, ki ne potrebujejo blazinice s črnilom in ne poznajo packanja. Delujejo na podobnem principu kot inkjet tiskalniki. Znaki ali podobe so iz poroznega materiala, za njimi pa je kartuša s črnilom, ki jo lahko preprosto napolniš, ko črnila zmanjka.

Velika prednost je pre-ink štampiljk je tudi, da v primerjavi z navadnimi naredijo od 5 do 10-krat več odtisov. Izredno primerne so za odtis večjih logotipov, ki se pri običajnih štampiljkah pogosto zapackajo. Pre-ink štampiljke nudijo vedno popoln odtis, ki ga lahko primerjamo s tiskalniškim.

Na voljo imajo tudi druge vrste štampiljk

Hiter pregled na spletni strani podjetja S-graf da vedeti, da si boste lahko pri naročanju štampiljk omislili praktično karkoli: od logotipa podjetja in napisa na štampiljki, do barvnih in ne le črnih odtisov. Naročite lahko tudi klasične datirke ali numeratorje z do 12 številkami. Izbire je veliko, vse izdelke in možnosti pa najdete na njihovi spletni strani.

Specializirani so tudi za oblikovanje in izdelavo vseh vrst tiskovin: katalogov, letakov, vizitk … A to je le nekaj od mnogih izdelkov, ki jih ponujajo.

Bodite sam svoj oblikovalec – kadarkoli in kjerkoli

Na spletni strani S-Graf.si najdete tudi zanimiv in nadvse uporaben vmesnik, s pomočjo katerega lahko oblikujete na primer vizitko (oziroma karkoli drugega iz ponudbe).

Kako zadeva deluje? Na preglednem seznamu izdelkov izberete tistega, ki vam najbolj odgovarja. Izbirate lahko tudi med zanimivimi predlogi vizitk za različne poklice oziroma dejavnosti ali priložite svojo fotografijo. Ko enkrat izberete, kar želite, z gumbom »oblikuj izdelek« vstopite v vmesnik, kjer lahko izbirate med različnimi motivi ali dodate svojega, premikate, pišete ter po želji obračate besedilo, izbirate med slogi pisave in še in še. Uporaba je enostavna tudi za osnovnega računalniškega uporabnika.

Izdelke lahko naročite kadarkoli želite in od koder želite, pogoj je samo to, da imate spletno povezavo. Uporaba spletnega naročanja je preprosta, za pregled izdelkov in oblikovanje pa se ni potrebno niti prijaviti. Prijaviti se morate šele takrat, ko želite izdelek naročiti. Kot registriran uporabnik boste lahko pri naročenih izdelkih preverili status naročila in kasneje ponaročili izdelek.

Pri vsakem izdelku lahko torej natančno določite, kaj potrebujete. Izbirate lahko med več vrstami in velikostmi letakov, vizitk, katalogov … in jih oblikujete. Če se vam zelo mudi, lahko izbran izdelek naredijo tudi v enem samem dnevu.


Prijavi napako v članku