MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 53285352
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2347121000
Transakcijski račun:
SI56 0228 0025 6807 234
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Milan Malek

Multimedija.net

Podjetje Multimedija.net je na trgu izdelave spletnih strani in spletnih rešitev prisotno že od leta 2003. Na podlagi podrobne analize trga in vaše dejavnosti izdelajo edinstveno grafično podobo spletne strani, ki jo prilagodijo vašim obiskovalcem. Samo z edinstveno zamislijo spletne strani si lahko zagotovite uspešno širitev prepoznavnosti blagovne znamke.

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Snovanje spletnih strani in spletnih trgovin poteka kategorično. Začne se z raziskavo navad vaših naročnikov in s pogovorom o potrebah in ciljih blagovne znamke. Z vašo pomočjo vam nato predstavijo najprimernejšo marketinško strategijo, ki bo zagotovo dosegla vse želene cilje. Od samega začetka se držijo pravil optimizacije, tako da bo strategija vedno zmagovita.

Pri oblikovanju se strokovnjaki osredotočijo na vsako podrobnost in ničesar ne prepustijo naključju. Vsebine so vnaprej načrtovane in pravilno razporejene. Gumbi in slike so oblikovani in postavljeni na najbolj optimalna mesta.

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin traja do 30 dni, strokovnjaki pa poskrbijo, da poteka v skladu z vsemi modernimi tehničnimi standardi in smernicami. Za dodaten uspeh vas opremijo z vmesniki za masovni prenos podatkov za znane spletne portale, kot so Mimovrste, Bolha, enaA, Ceneje.si in druge.

Optimizacija spletnih strani in spletnih trgovin

Več kot 80 % obiskovalcev vas obišče preko spletnih iskalnikov. Z optimizacijo pri podjetju Multimedija.net poskrbijo, da bo vaša blagovna znamka vedno na najboljših iskalnih mestih.

Pravilna izbira ključnih besed prinaša največ potencialnih strank. Z analizo spletne strani in trgovine boste pridobili koristne informacije in podatke za optimizacijo poslovnih procesov. Spletno mesto mora ugajati iskalnikom, kot je npr. Google. Uporabna programska koda in spletna vsebina, ki pritegneta obiskovalce, sta pomembna dejavnika za najboljše rezultate. Pri Multimedija.net tekstopisci in slavisti za vas pripravijo zanimivo in strokovno vsebino, ki bo uporabnike zagotovo pritegnila k brskanju po vašem portalu.

Programske rešitve po meri      

Med storitvami imajo pripravljene tudi programske rešitve glede na vaše želje in potrebe. Programske spletne rešitve oziroma aplikacije poenostavijo vaše poslovanje, zmanjšajo stroške in povečajo dobiček. Programi delujejo brez nepotrebnega nameščanja programske opreme na računalnik, saj se z vidika lažje dostopnosti nahajajo v oblaku.

Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.