FMC d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana
  • 05 920 93 00
  • info@fmc.si
  • www.fmc.si/
Davčna št.:
SI 46474315
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1313517

Osnovna dejavnost podjetja FMC je sistemska integracija, svetovanje, nakup in vzdrževanje računalniške opreme, licenciranje, servis ter izvedba kompleksnih rešitev na področju sistemske integracije, dopolnjujejo pa jo razvoj, integracija, podpora, vzdrževanje IT-opreme. Bogato ponudbo programskih in aplikacijskih rešitev dopolnjujejo storitve virtualizacije, arhiviranja in konsolidacije ter programi vzdrževanja celotnih sistemov in varovanja podatkov.

Podjetje se ukvarja tudi z distribucijo računalniške opreme ter zagotavlja učinkovito in kakovostno oskrbo svojih partnerjev. To mu uspeva predvsem s pomočjo vrhunske, svetovno priznane informacijske tehnologije ter s stalnim vpeljevanjem inovativnih rešitev in aktualnih strežniških in outsourcing rešitev.

Podatkovni center ponuja možnost gostovanja, najema infrastrukture in programske opreme kot storitev. Predstavlja varno nadomestno lokacijo, ki omogoča varno shranjevanje in arhiviranje podatkov.

V trgovini v ljubljanskem Cityparku pa najdete največjo ponudbo Apple izdelkov v Sloveniji.

Celovite rešitve, enotna vstopna točka, vse na enem mestu, zanesljivost, projektno vodenje in osebni pristop, znanje ter dolgoletne izkušnje so zagotovilo za vaše zadovoljstvo.

Vso ponudbo bogati tudi široka ponudba podjetij družbe FMC Group in ostalih partnerskih podjetij.


Deli z drugimi: