Pametne ure
22.04.2021 08:44

Deli z drugimi:

Share

Pametne zapestnice Fitbit tudi za petičneže

Pametne zapestnice Fitbit Luxe so precej bolj všečne v primerjavi s klasičnimi zapestnicami.
Pametne zapestnice Fitbit Luxe so precej bolj všečne v primerjavi s klasičnimi zapestnicami.

Pametne zapestnice so nedvomno zelo koristne, če želimo spremljati svoj napredek. Če spremljamo, koliko smo pretekli, koliko kalorij smo porabili in kolikšen je naš povprečen srčni utrip, ostanemo navdušeni nad vadbo in se lažje držimo zadanih ciljev. Prav iz teh razlogov so pametne zapestnice in ročne ure med aktivnimi uporabniki nadvse priljubljene.

Ker pa klasične pametne zapestnice delujejo ceneno, so se pri podjetju Fitbit odločili za spremembe. Njihovi inženirji so napreč pripravili novo družino pametnih zapestnic Luxe, ki so oblikovno precej bolj dodelane. Te ponujajo vse klasične funkcije preostali pametnih zapestnic Fitbit, a niso opremljene z navigacijskim sistemom GPS. To v praksi pomeni, da bomo morali imeti s seboj pametni mobilni telefon, v kolikor bomo želeli videti pot na zemljevidu.

Pametne zapestnice Fitbit Luxe bomo z enim polnjenjem lahko uporabljali do sedem dni. Poleg tega so vodotesne do globine 50 metrov pod vodo. Te za nameček samodejno beležijo plavanje. Poleg tega beleži še srčni utrip, dnevno prehojene korake, dolžino in seveda porabljene kalorije. Novost seveda ni poceni.

Pametna zapestnica Fitbit Luxe je namreč v predprodaji v Združenih državah Amerike naprodaj za preračunanih 124 evrov. Tu seveda ne smemo pozabiti niti na naročnino Fitbit Premium. Za to je namreč mesečno treba odšteti preračunanih osem evrov mesečno oziroma preračunanih 66 evrov letno.


Prijavi napako v članku