Računalništvo, telefonija
02.09.2016 10:56
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametne ključavnice Clay

Delovanje sistema Clay
Delovanje sistema Clay

Internet stvari je na pohodu! Pri podjetju Vovko za vas ponujajo pametni dostop do vašega doma ali pisarne. Pametne ključavnice Clay so zanesljive in nadvse praktične.

Kako delujejo?

Pametne ključavnice Clay delujejo s pomočjo brezžične komunikacije (M2M) med vašim pametnim mobilnim telefonom in ključavnico. Sedaj na vaših vratih ne bo več reže za klasičen ključ ampak sprejemnik, ki bo komuniciral z vašim mobilnim telefonom ali posebnim ključem (brezstični RFID obesek) imenovanim ClayTag. Elektronske ključe v obliki obeska lahko razdelite med različne uporabnike in jim hkrati določite katere ključavnice oziroma vrata lahko z njim odpirajo. Sistem omogoča tudi spremljanje uporabnikov, tako da vedno veste kdo je odprl določena vrata. Kontrola pristopa je tako omogočena v realnem času, od kjerkoli in kadarkoli. Idealno za podjetja.

Kaj storiti če izgubite vaš elektronski ključ?

V primeru odtujitve ali izgube elektronskega ključa ni več potrebno menjati ključavnice. Sistem omogoča enostavno blokado ključa in dodelitev novega uporabniku. ClayTag lahko dobite v petih različnih barvah.

Kaj pa varnost?

S pomočjo spletnega portala My-Clay.com lahko določite kdo lahko vstopi skozi določena vrata in kdaj. Vrata lahko odprete tudi na daljavo s pomočjo ClayCode tehnologije enkratnih gesel, ki zagotavlja zaščito pred zlorabami in poskusom vdora. Da boste imeli vedno vse pod nadzorom si lahko nastavite tudi obvestila o aktivnosti vrat in alarme za določene situacije.

Na katera vrata paše ključavnica Clay?

Clay pametne ključavnice so zasnovane tako, da jih je mogoče namestiti na skoraj vsa vrata, brez potrebe po ožičenju. Na voljo so v številnih izvedbah, tako da je zadovoljeno različnim potrebam in okusom.

Pametne ključavnice Clay lahko kupite pri podjetju Vovko, več o samih produktih pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku