Računalništvo, telefonija
29.10.2018 15:28
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ura za 17,41 evra

Zanimiva pametna ura za 17,41 evra
Zanimiva pametna ura za 17,41 evra

Nekateri si ne morejo več predstavljati življenja brez pametne ure, drugi šele razmišljajo o nakupu, a dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo to noč spali in še in še.

Spletni trgovec Cafago tokrat ponuja pametno uro Zeblaze VIBE LITE SOS, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija. Je vodoodporna, z njo se boste lahko brez težav potopili do 50 metrov globine.

Ura prikazuje klasične analogne kazalce, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nudi avtomatsko analizo le tega.

Seveda imate na njej tudi pregled nad sporočili in klici, da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Združljiva je s sistemi Android 4.4/IOS 7.0 in novejšimi. Zelo zanimiva funkcija je SOS v sili, s katerim lahko pošljete lokacijo uporabnika in prednastavljeno sporočilo v primeru nevarnosti. Monitor pametne ure je jasno viden tudi ob zelo sončnih dnevih, ko je lahko pogled na razne zaslone sicer zelo slab.

V spletni trgovini Cafago lahko pametno uro Zeblaze VIBE LITE SOS dobite že za 17,41 evra, in sicer s spletno kodo UU3254 – vse do konca novembra.

Pa še jeziki, ki jih podpira: angleščina, francoščina, italijanščina, nemščina, ruščina, španščina in nekaj drugih jezikov, med njimi pa ni slovenščine.


Prijavi napako v članku