Računalništvo, telefonija
16.12.2019 15:15

Deli z drugimi:

Share

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight še nikoli ceneje

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je lahko naša že za zgolj 77,43 evrov.
Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je lahko naša že za zgolj 77,43 evrov.

Kitajsko podjetje Xiaomi je tretji največji proizvajalec pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. Trenutno je še posebej aktivno na področju pametnih svetilk, ki lahko vsak dom znatno polepšajo in ga naredijo prijetnejšega za bivanje. To vsekakor drži tudi za njihovo pametno svetilko Xiaomi Yeelight YLXD04YL, ki je opremljena z LED svetilko moči 32 vatov ter se ponaša s premerom kar 450 milimetrov in naprednimi možnostmi.

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL omogoča nastavitev »temperature« svetlobe med 2700k in 6000k, ter je opremljena še s posebnim sistemom za nočno delovanje. Pole tega lahko s svetilko uporabljamo kar preko pametnega mobilnega telefona in sicer preko aplikacije MIJIA APP ali Yeelight APP. Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je trenutno v akcijski prodaji na spletni prodajalni TomTop, in sicer na TEJ POVEZAVI. Maloprodajna cena je postavljena na zgolj 77,43 evrov, izdelek pa se nahaja v Evropski uniji, kar pomeni, da so stroški pošiljanja brezplačni.

Preostale izdelke z ogromnimi popusti na spletni prodajalni TomTop pa si lahko ogledate NA SPLETNI POVEZAVI. Zagotovo boste našli nekaj zase!

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku