Računalništvo, telefonija
25.12.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Ostanite na varni strani

.. Kibernetska varnost je v podjetju bolj pomembna, kot so bili mnogi še pred kratkim pripravljeni priznati. A danes vemo, da ima lahko varnost, ki šepa, za podjetje neslutene posledice. Z varnostnimi rešitvami Checkpoint boste ostali na varni strani ..
Ostanite na varni strani
Ostanite na varni strani

Če želite celovito varnostno rešitev za svoje podjetje in imate v mislih storitve Checkpoint, razmišljate v pravo smer. Nudijo varnost omrežja, končnih točk, varnost v oblaku, mobilno varnost, celovito varnostno upravljanje in še več. Ob koncu leta je zato na mestu povzetek vseh ključnih rešitev, ki smo jih letos predstavljali v reviji.

Omejite dostop do informacij

Checkpoint Capsule Docs je orodje, ki zagotavlja ali omejuje dostop do informacij. Skupna raba dokumentov je pogost vir izgube poslovnih podatkov, zlasti kadar pri tem sodelujejo zunanji uporabniki in uporabniki na mobilnih napravah. Check Point Capsule Docs je varen sistem za upravljanje z dokumenti, ki dokumentom sledi in zagotavlja popoln nadzor nad tem, kdo dostopa do občutljivih podatkov in kaj lahko z njimi počne.

Za zaščito mobilnih naprav poskrbite s SandBlast Mobile, ki poslovne podatke varuje tako, da varuje mobilne naprave zaposlenih pred napadi preko aplikacij, omrežja in operacijskega sistema. Zasnovan je tako, da se popolnoma prilega obstoječemu mobilnemu okolju. Namestitev je hitra, napravo pa ščiti, ne da bi vplivala na uporabniško izkušnjo ali zasebnost.

Rešitev za IoT in zaščita industrijskih nadzornih sistemov

Povezovanje interneta stvari (IoT) v vaše omrežje prinaša ogromno koristi, hkrati pa vas izpostavlja vse pogostejšim in resnim kibernetskim grožnjam. Od IP kamer do pametnih dvigal, od medicinskih naprav do industrijskih krmilnikov. Naprave, povezane v internet stvari so same po sebi ranljive in podvržene hekerskim vdorom. Check Point analizira tveganja IoT in nudi celovito spletno varnostno rešitev za različna IoT okolja.

Tudi pametne tovarne prinašajo nova kibernetska tveganja. Industrijski nadzorni sistemi, ki se uporabljajo v kritični infrastrukturi in proizvodni industriji, so tarča zelo sofisticiranih, prefinjenih napadov. Rešitev Check Point zagotavlja preverjeno integrirano varnost kot del celovite varnostne rešitve za nadzorne sisteme oziroma ICS.

Zaščita podatkov v omrežju

Check Point Infinity je prva konsolidirana varnostna arhitektura prek omrežij, oblaka, mobilnih telefonov in IoT, ki zagotavlja najvišjo raven preprečevanja kibernetskih groženj. Z njo pridobite vse za zaščito podatkov v omrežju z integrirano platformo požarnega zidu naslednje generacije za svoj podatkovni center, podjetje ali za domačo pisarno.

Zagotovite skladnost

CheckPoint Compliance Management temelji na desetletjih strokovnega znanja in izkušenj na področju varnosti in poznavanja skladnosti s predpisi/regulativami ter zagotavljanja celostnega pregleda. CheckPoint Compliance Management ne ocenjuje le skladnosti s predpisi, ampak ponuja tudi priporočila o najboljših praksah.

Zavarujte končne točke

Endpoint Security je zavarovanje končnih točk v omrežju, kot so na primer prenosni računalniki, pametni telefoni, tablični računalniki in druge naprave končnega uporabnika. Omogoča celovit sistem za proaktivno preprečevanje, odkrivanje in odpravljanje celo najbolj pretkanih napadov zlonamerne programske opreme. Poleg tega SadBlast Agent izmenjuje podatke o grožnjah prek Check Point ThreatCloud, ki je največje obveščevalno središče za grožnje na svetu.

S Check Point Full Disk Encryption boste centralno in varno upravljali z informacijami na vseh pogonih končnih točk, vključno s podatki uporabnikov, datotekami operacijskega sistema in začasnimi ali izbrisanimi datotekami. Za karseda dobro zaščito podatkov se pred zagonom operacijskega sistema izvaja preverjanje identitete uporabnika v t. i. pre-boot okolju z večfaktorsko avtentikacijo, medtem ko šifriranje podatkov preprečuje njihovo izgubo v primeru kraje.

Varnost podatkov v oblačnih aplikacijah SaaS

Organizacije, ki želijo optimizirati poslovanje in znižati stroške, se vse bolj preusmerjajo na aplikacije v oblaku in SaaS (programsko opremo kot storitev). Medtem ko aplikacije SaaS pomagajo pri povečanju poslovne okretnosti, hkrati izzivajo tradicionalne varnostne pristope. Pred tovrstnimi nevarnostmi se lahko zaščitite z rešitvijo CloudGuard SaaS, podjetja Check Point. Z uporabo tehnologije SandBlast, ki je vodilna v industriji, boste zaščitili tako Office 365 in Gmail kot tudi skupno rabo datotek v aplikacijah za spletne prenose, na primer Box, OneDrive in podobne.

Checkpoint pri zaščiti ne pozna kompromisov.

Več o celovitih varnostnih rešitvah Check Point najdete na www.checkpoint.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku