Računalništvo, telefonija
02.03.2007 07:51

Deli z drugimi:

Share

Oraclovi centri povečujejo uspeh partnerje

Oracle je danes napovedal dodatne investicije in rast za pomoč svojim partnerjem pri razvoju in trženju njihovih rešitev po vsej Jugovzhodni Evropi, k čemur jih je spodbudil uspeh Oraclovih tehnoloških centrov za majhna in srednje velika podjetja (SMB) v Zagrebu in Beogradu; od njunega odprtja marca 2006 ta dva centra ponujata rešitve partnerjem za majhna in srednje velika podjetja. Da bi z uporabo centrov povečali tudi rast pri partnerjih je Oracle v zadnjih desetih mesecih več kot podvojil velikost ekip za podporo iz 7 na 14, ter še naprej beleži znatno rast partnerjev s skupno več kot 300 člani v celotni regiji.

Oraclovi tehnološki centri za SMB pomagajo partnerjem pri nudenju rešitev v ključnih sektorjih, vključno z maloprodajo, proizvodnjo, komunikacijami, turizmom in transportom, poleg tega pa nudijo tudi rešitve za konkretne potrebe večjega števila drugih industrij. Najboljša tehnologija v svojem razredu je posebej prilagojena za doseganje potreb majhnih in srednje velikih organizacij, saj nudi cenovno dostopno funkcionalnost, ki je specifična za industrijo in se preprosto prilagaja rasti poslovanja. Oraclov tehnološki center za SMB je uspel svojim partnerjem prinesti številne prodajne priložnosti z izobraževanjem regionalnih trgov o rešitvah, ki so na voljo ter s pripravo marketinških in prodajnih akcij osredotočenih na posamezne trge.

Oraclove investicije v zagrebški in beograjski center kažejo zavezanost podjetja k podpori izobrazbe in razvoja partnerjev. Ekipa lokalnih strokovnjakov zagotavlja znanje in izkušnje za pomoč strankam pri izbiri najboljše tehnologije zanje ob hkratnem povečevanju poslovne vrednosti njihovih IT sistemov. V tej iniciativi imajo možnost sodelovati vsi Oraclovi partnerji Jugovzhodne Evrope, ki ponujajo rešitve za SMB trg.

“Uspelo nam je znatno izboljšati stopnjo podpore našim partnerjem; ne le glede pomoči pri razvoju kakovostnih rešitev za podjetja na trgu SMB, temveč tudi tako, da jim dajemo možnost doseči tisoče strank po celotni regiji,” je povedal Goran Težak, regionalni direktor prodaje SMB za Jugovzhodno Evropo pri Oraclu. “Še naprej bomo izkoriščali potencial naših partnerjev za dvig rasti njihovega poslovanja in se po tako uspešnem začetku veselili bodočih uspehov na tem področju.”

“Oracle nam je pomagal prodati naš izdelek na širšem trgu in razširil naše poslovne priložnosti,” je povedal Borivoj Sirovica, direktor Infoart d.o.o. “Primerni lokaciji v Zagrebu in Beogradu sta nam pomagali pri širitvi našega poslovanja zato se sedaj približujemo cilju postati vodilni ponudnik rešitev za maloprodajo za majhna in srednje velika podjetja v Jugovzhodni Evropi.”

Države in stranke, ki uporabljajo rešitve Oraclovih partnerjev vključujejo:
– Bolgarija: Nissan, Schneider Electric, Billa, Alpha Bank, Financial Investigation Agency
– Srbija: Invej, Jukomerc, Bobar banka, Galenika Fitofar, Darex, FAM, Dijamant
– Bosna in Hercegovina: Diginet, Vodovod Sarajevo, Hold INA, Super Nova Trgovina, Bobar banka
– Hrvaška: Plodine, Iskon internet, Toyota, Metronet, Školska knjiga, Zračna luka Pula
– Slovenija: Mariborske livarne Maribor, Engrotuš, Droga Kolinska, Fructal, Hidria


Prijavi napako v članku