Programska oprema
29.03.2006 07:49

Deli z drugimi:

Share

Oracle Business Intelligence Suite

Podjetje Oracle je predstavilo Oracle Business Intelligence Suite, odprto, na standardih načrtovano programsko opremo za vse uporabnike in poslovne procese v podjetju. Predstavlja edino infrastrukturo za poslovno inteligenco, ki deluje prek celotnega podjetja in jo je mogoče preprosto vklopiti v sistem in združuje vodilne lastnosti na področju aplikacij, podatkovnih zbirk in vmesne programske opreme za dobavo rešitev podjetjem vseh velikosti.

Oracle Business Intelligence Suite združuje Oraclovo vmesno programsko opremo (middleware) za poslovno inteligenco (BI) s Siebel Business Analytics. Paket skupaj z drugimi programskimi komponentami Oracle Applications, Oracle Database in Oracle Fusion Middleware ponudi poslovno inteligenco za celotno podjetje, ki ga lahko preprosto priključimo v obstoječe delujoče sisteme.

Oracle Business Intelligence Suite, ki sodi v družino izdelkov Oracle Fusion Middleware, je na voljo v treh različicah. Oracle Business Intelligence Suite Enterprise Edition integrira tehnologijo iz Siebel Business Analytics z Oraclovimi obstoječimi tehnologijami poslovne inteligence in vmesno programsko opremo, s čimer ponudi infrastrukturo in orodja za poslovno inteligenco za celotno podjetje. Oracle Business Intelligence Suite Standard Edition ponuja vnaprej integrirano infrastrukturno programsko opremo in orodja za poslovno inteligenco v Oraclovem okolju. Oracle Business Intelligence Suite Standard Edition One je načrtovana kot specializirana ponudba za majhna in srednje velika podjetja (segment SMB). Oracle Business Intelligence Suite Enterprise in Standard Edition sta na voljo že danes, Oracle Business Intelligence Suite Standard Edition One pa predvidoma do konca leta.

“Naša investicija v Siebel Business Analytics dopolnjuje naš že močan nabor ponudbe izdelkov in aplikacij za poslovno inteligenco in analitiko, kar nam zdaj omogoča ponuditi najbolj obsežno rešitev na trgu,” je povedal Charles Phillips, predsednik uprave Oracla. “Naša investicija obsega tudi ustanovitev posebne prodajne organizacije za poslovno inteligenco, ki bo podprla naš razširjen nabor izdelkov. Smo v edinstvenem položaju za pomoč strankam pri boljšem poslovnem vpogledu in višanju vrednosti svojih podatkov in aplikacij.”


Prijavi napako v članku