Računalništvo, telefonija
16.12.2004 07:30
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Opomnik rojstnih dni

GrupaTNT.org objavlja pričetek delovanja spletnega servisa www.RememberMyBirthday.com, novega brezplačnega spletnega orodja, ki preko elektronske pošte ljudi opominja na rojstne dni znancev in prijateljev. Storitev, ki jo ponuja RememberMyBirthday.com, je edinstvena, globalna in je namenjena vzdrževanju stikov – tako osebnih, kot poslovnih. Na začetku je RememberMyBirthday.com na voljo v devetih jezikih. Novi jeziki se redno dodajajo, v prvih mesecih delovanja naj bi jih bilo že preko trideset.

V samo treh preprostih korakih, ki vzamejo le minuto vašega časa, RememberMyBirthday.com zagotavlja uporabnikom e-sporočilo za vsak dodani opomnik. Uporabnik se najprej vpiše, zatem prejme svoj unikatni internetni naslov. Prejeti internetni naslov pošlje prijateljem in znancem, ki kliknejo na ta naslov in izpolnijo svoje podatke. Uporabnik bo sedem dni in nato še dva dni pred rojstnim dnem vpisane osebe dobil opomnik preko elektronske pošte.

V naslednjih nekaj tednih bo na voljo tudi Shop.RememberMyBirthday.com (spletna trgovina) s ponudbo na tisoče izdelkov, ki so primerni za darila. Podprta s strani Amazon.com bo spletna trgovina omogočala najnovejše tehnologije za varno spletno nakupovanje. Dodana bo tudi storitev “Seznam želja” (Wish list), ki bo omogočala uporabnikom, da si sami ustvarijo svoj seznam želenih daril, ki je dostopen prijateljem kot pomoč pri izbiri primernega darila. Seznam bo tako avtomatsko dodan k opomniku sedem in dva dni pred rojstnim dnem. Ta storitev bo v sodelovanju z Amazon.com uporabnikom omogočila konkurenčne cene in vrhunsko kakovost izdelkov.


Prijavi napako v članku