Računalništvo, telefonija
27.10.2017 11:18
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Okrasite svoj računalnik z LED svetlobnim trakom

Okrasite svoj računalnik z LED svetlobnim trakom
Okrasite svoj računalnik z LED svetlobnim trakom

Veseli december je že za vogalom. To je mesec, ko ze začne praznično vzdušje in ko svoje domove okrasimo s smrečicami in okraski. Vedno bolj priljubljena izbira okraskov pa postajajo t. i. LED svetlobni trakovi, ki jih lahko namestite na police, kamin, kuhinjsko mizo, okna, balkon, avto in tudi na računalnike, računalniška ohišja in monitorje. Z nekaj kreativnosti, lahko z njimi celo izdelate lastne svetilke. Ideje torej omejuje le vaša domišljija.

LED svetlobni trakovi pa seveda niso mišljeni le kot okras, ampak tudi kot funkcionalen pripomoček. Če ga na primer montirate na stopniše, je manjša verjetnost da se boste v temi spotaknili na kateri od stopnic in padli. Poleg tega pa s tem vaš dom dobi tudi zelo sodobno in atraktivno podobo. LED svetila, s katerimi so ti trakovi opremljeni, pa zagotavljajo energijsko učinkovitost, odlično svetilnost in dolgo življenjsko dobo.

Preden pa odhitite v najbližjo trgovino in kupite svetlobni trak na vrat na nos, pa je priporočljivo malo pogledati na cene. Nakup LED svetlobnih trakov vam lahko zelo hitro izprazni denarnico, če ne veste je pogledati. Na tem mestu vam zato svetujemo spletno trgovino TomTop, kjer raznobarvnega in s tem idealnega za praznični december, dobite že za dobrih 8 evrov, oziroma s promocijsko kodo HTYLD še za 1,65 evra manj.

Raznobarvni LED svetlobni trak lahko upravljate prek daljinskega upravljavca, preklapljate pa lahko med 5 načini delovanja (barvno prilagajanje, bledenje, utripanje, razpršenost, “tek”). Če bi ga želeli namestiti na različne predmete trak lahko tudi razrežete in si ga tako prilagodite po svoji meri.

Glavne lastnosti raznobarvnega LED svetlobnega traku

  • 5 načinov delovanja
  • 4 stopnje svetilnosti:
  • Daljinsko upravljanje
  • Možnost razreza
  • Fleksibilnost

Kot že rečeno, lahko LED trak v trgovini TomTop dobite za dobrih 8 evrov, oziroma če uporabite kodo za poseben popust (HTYLD), že za 6,35 evra.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku