Tablični računalniki
11.12.2012 10:53
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Office za iPad in iPhone že nared?

Pred kratkim sta tako bolgarska kot francoska Microsoftova spletna stran za podporo izdelkom družin Office »pomotoma« objavili seznam programov Offica 2013, ki jih bo moč namestiti na Applov mobilni telefon iPhone in tablični računalnik iPad.
Končna različica Offica 2013 za mobilne naprave iOS in Android bo nared predvidoma v marcu prihodnjega leta.
Končna različica Offica 2013 za mobilne naprave iOS in Android bo nared predvidoma v marcu prihodnjega leta.

Prve govorice o mobilni različici Microsoftovega pisarniškega paketa Office za mobilne narave z operacijskim sistemom iOS so se na svetovnem spletu pojavile že konec maja (http://goo.gl/xeV1W). Te govorice so na začetku novembra podkrepile prve zaslonske slike mobilnega Offica 2013 tako za Applove pametne mobilne telefone kot tablične računalnike (http://goo.gl/9H4fs). Za nameček pa sta pred kratkim tako bolgarska kot francoska Microsoftova spletna stran za podporo izdelkom družin Office »pomotoma« objavili seznam programov, ki jih bo moč namestiti na Applov mobilni telefon iPhone in tablični računalnik iPad.

Iz »pomotoma« objavljenega seznama je bilo razvidno, da je Microsoft za Applov mobilni telefon iPhone že pripravil mobilni pisarniški paket Office, vključno z združeno komunikacijsko platformo Lync, za tablični računalnik iPad pa naj bi programerji že pripravili urejevalnik besedil Excel in predstavitveni program PowerPoint. Končna različica mobilnega pisarniškega paketa Office 2013 za mobilne naprave iOS (in Android) pa naj bi bila dokončno nared predvidoma v marcu prihodnjega leta. Ta bo za uporabnike mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Apple in Android seveda plačljiva.

Vas zanima več iz te teme?
Apple tablični računalniki

Prijavi napako v članku