Računalništvo, telefonija
16.05.2020 07:45
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlično zložljivo električno kolo po odlični ceni

Odlično zložljivo električno kolo po odlični ceni
Odlično zložljivo električno kolo po odlični ceni

Med električnimi prevoznimi sredstvi so poleg električnih skirojev prav električna kolesa tista, ki so v zadnjih nekaj letih doživela neverjeten porast. Idealna so za urbana mestna središča, za pot v službo, za kratek izlet, rekreacijo ali vsakodnevno uporabo – odvisno od tega, kakšno kolo si omislimo. Če še nimate lastnega električnega kolesa in se veliko gibate po mestnih središčih, imamo dobro novico za vas.

Zložljivo električno kolo DYU D3+, ki ga ponuja spletna prodajalna Cafago, je namreč nadvse priročno za vsakodnevno pot v službo ali krajši sproščen izlet. Izdelano je iz aluminijeve zlitine, ki je dovolj močna, da podpira do 120-kilogramskega kolesarja. Kolo odlikuje močan električni motor, ki vas bo pognal do največje hitrosti 25 kilometrov na uro. Če boste med potjo pustili, da vas poganja zgolj elektrika, boste z enim polnjenjem prevozili 45 – 50 kilometrov. Če boste kolesu pomagali s »pedaliranjem«, boste v kombiniranem načinu lahko prevozili med 60 in 75 kilometri, kar je seveda več kot odličen podatek. Končen doseg pa je seveda odvisen od dejavnikov, kot so zunanja temperatura, klančine oziroma vzponi in podobno.

Zaradi nastavljive višine sedeža, zložljivih stopalk in zložljive zasnove je to električno kolo DYU D3+ zelo priročno. Na povezavi https://bit.ly/2SUxv99 je zložljivo električno kolo DYU D3+ zdaj na voljo za zgolj 529,99 evrov, a le do konca meseca maja. Za izdelek tudi ne boste plačali carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz skladišča v Evropi, ki se nahaja v Nemčiji.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku