Računalništvo, telefonija
08.05.2018 12:40

Deli z drugimi:

Share

Odlična nova za vse, ki imate težave s telefoni Galaxy S9!

Težave z zvokom pri telefonih Samsung Galaxy S9 in Galaxy S9+ so preteklost!
Težave z zvokom pri telefonih Samsung Galaxy S9 in Galaxy S9+ so preteklost!

Pametna mobilna telefona Galaxy S9 in Galaxy S9+ sta nedvomno najboljša izdelka podjetja Samsung doslej, saj sta opremljena s sodobno tehnologijo in izjemno všečno obliko. Ker pa gre za relativno nova izdelka, so manjše napake v programski opremi pričakovane. Zadnja takšna pa je bila povezana z opravljanjem telefonskih klicev, saj so nekateri uporabniki javnost opozorili, da se pri novincih po 20 sekundah od vzpostavljenega klica glas sogovornika lahko zmanjša do te mire, da otežuje normalno komunikacijo.

Na srečo so pri podjetju Samsung pošteno zavihali rokave in pripravili rešitev za omejeno težavo. Tu gre za posodobitev operacijskega sistema Android, ki bo v naslednjih nekaj tednih na voljo vsem uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy S9 in Galaxy S9+ širom sveta. Uporabniki, ki so posodobitev operacijskega sistema Android že namestili, so potrdili, da so težave povezane z jakostjo zvoka v celoti izginile.

Kot že omejeno bo posodobitev operacijskega sistema Android za pametna mobilna telefona Samsung Galaxy S9 in Galaxy S9+ vsem uporabnikom na voljo kmalu. Ta bo pričakovano na voljo prek sistema OTA (Over The Air), kar v praksi pomeni, da bo za celoten postopek prenosa in namestitve poskrbela kar mobilna naprava sama. O nadgradnji nas bosta na svetovni splet povezana mobilna telefona obvestila takoj, ko bo mobilni operacijski sistem na voljo za prenos. Celoten postopek posodobitve pa bo skupno trajal le nekaj minut.


Prijavi napako v članku