Računalništvo, telefonija
30.11.2019 11:45

Deli z drugimi:

Share

Odlična avtomobilska kamera za zgolj 48,19 evrov!

Avtomobilsko kamero Xiaomi 70mai Dash Cam Lite lahko celo povežemo z mobilno napravo.
Avtomobilsko kamero Xiaomi 70mai Dash Cam Lite lahko celo povežemo z mobilno napravo.

Vozniki avtomobilov vse pogosteje posegajo po sodobnih avtomobilskih kamerah, saj te omogočajo shranjevanje dogajanja na cesti in ob avtomobilu v realnem času. Lahko pa nam služijo tudi kot dokaz v primeru prometne nesreče. Če pa še nimate svoje, lahko na spletnem portalu Cafago kupite nadvse zanimivo kamero za avtomobil za samo 48,19 evrov, pri čemer gre tu za kakovostni izdelek podjetja Xiaomi. Avtomobilska kamera Xiaomi 70mai Dash Cam Lite je po izjemni ceni na voljo za nakup na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pas0346b.html?aid=novice.

Cenovno dostopni videonadzorni sistem za avtomobile Xiaomi 70mai Dash Cam Lite omogoča zajemanje kakovostnih videoposnetkov do ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Kamero lahko pritrdimo na vetrobransko steklo, pri tem pa lahko računamo še na vgrajeno baterijo zmogljivosti 500 miliamper ur in senzor gibanja, ki bo poskrbel za to, da bo kamera snemala le tedaj, ko bo to potrebno. Tu so za nameček na voljo še način za snemanje ob zmanjšani svetilnosti in kakovostni večsmerni mikrofon, opcijsko pa je na voljo celo povezava z navigacijskim sistemom GPS.

Za shranjevanje videoposnetkov ima avtomobilska kamera Xiaomi 70mai Dash Cam Lite na razpolago lasten pomnilnik, ki ga lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice MicroTF (do 64 gigabajtov). Več informacij o poceni videonadzornem sistemu za avtomobile Xiaomi 70mai Dash Cam Lite pa je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pas0346b.html?aid=novice. Skupaj s kamero pa bomo za 48,19 evrov dobili še avtomobilski polnilec, kabel USB in držalo za pritrditev na steklo ter še mnogo drugih nadvse uporabnih pripomočkov zanjo.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku