Strojna oprema
10.10.2006 07:00

Deli z drugimi:

Share

Novi večstoritveni prehodi in podpora za POTS na platformi iMAP

Allied Telesis predstavlja svoje najnovejše izdelke na dogodku Broadband World Forum Europe v Parizu (9. do 12. oktober). V vlogi vodilnega ponudnika širokopasovnih rešitev za naslednjo generacijo IP bo predstavil modul za podporo evropskim telefonskim storitvam POTS v izdelkih integrirane večstoritvene platforme iMAP, rezidenčne prehode serije iMG664 in visoko zmogljivo serijo poslovnih prehodov za konvergentne poslovne storitve iMG910.

Storitveni modul POTS za platformo iMAP operaterjem in ponudnikom storitev omogoča zmanjšanje naložbe v osnovna sredstva in stroškov poslovanja s ponudbo centraliziranih in transparentnih telefonskih storitev VoIP. Nov izdelek bo naprednim operaterjem omogočil prehod z dostopovne infrastrukture TDM na tehnologijo IP. Evropski konkurenčni operaterji, ki izkoriščajo možnosti razvezave lokalne zanke, lahko poleg širokopasovnega dostopa in IPTV odslej ponudijo zanesljivo, visoko razpoložljivo in nezahtevno storitev telefonije. S takšno ponudbo postanejo konkurenčni ponudniki širokopasovnih storitev prava izbira za storitve trojčka Triple Play.

Serija naprav iMG664 so rezidenčni prehodi z vso funkcionalnostjo za domača in mala poslovna okolja, ki uporabljajo konvergentne storitve IP Triple Play. Platforma podpira telefonijo, video in širokopasovni internetni dostop prek ADSL/ADSL 2+. Prehodi naslednje generacije imajo integrirano podporo za storitve POTS in ISDN v eni sami napravi. Obenem iMG664 omogoča prehod s klasičnih glasovnih storitev TDM (analognih ali digitalnih) na IP, prav tako pa podpira tudi nove storitve, kot je IPTV. Naprava omogoča uporabo tehnologije brezžičnega LAN-a za distribucijo večpredstavnih aplikacij in storitev doma ali v domači pisarni.

Allied Telesisova serija poslovnih prehodov iMG910 je namenjena konvergentnim poslovnim storitvam prek širokopasovne IP-infrastrukture. Oprema, ki se jo namesti pri stranki, omogoča prehod s telefonije in podatkovnih storitev na stroškovno bolj učinkovito rešitev IP, ki podpira tako analogne kot tudi digitalne vmesnike. Z iMG910 lahko ponudniki storitev poslovnim uporabnikom zagotovijo zanesljivo telefonijo in podatkovno povezljivost prek širokopasovnih povezav. Ponudba s tem postane konkurenčnejša, občutno pa se zmanjšajo naložba v osnovna sredstva in stroški delovanja.

“Naš načrt za letošnji Broadband World Forum Europe je utrditev položaja vodilnega ponudnika na IP širokopasovnem trgu naslednje generacije,” je dejal Maik Lankau, višji podpredsednik za globalno prodajo pri Allied Telesisu. “Nadejamo se priložnosti za utrditev poslovnih zvez z operaterji in ponudniki storitev iz vse Evrope, pričakujemo pa tudi sklenitev novih partnerstev.”


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več