Digitalizacija
25.09.2023 17:23

Deli z drugimi:

Share

Novi obraz InDoc EDGE: Dinamična rešitev za digitalne izzive podjetij vseh velikosti

V sodobnem poslovnem okolju je digitalizacija ključna za uspeh. Vendar se pogosto mala in srednje velika podjetja soočajo z izzivom, kako optimizirati svoje poslovanje z minimalnimi naložbami in brez potrebe po dodatnem zaposlovanju.

Zato so v Mikrocopu oblikovali rešitev z mislijo na tista podjetja, ki si želijo enostavne implementacije rešitve, ki je preverjena in tudi takoj pripravljena za uporabo. Postavili so tudi novo produktno stran z živahno in izstopajočo vizualno podobo in razlagalnimi videi, ter možnostjo brezplačnega preizkusa rešitve InDoc EDGE.

Podobni izzivi, a agilnost je na strani manjših podjetij

Mnogi menijo, da se manjša podjetja soočajo z edinstvenimi izzivi digitalizacije. Vendar realnost kaže, da si v mnogih segmentih delijo potrebe in zahteve z večjimi korporacijami. Določeni procesi, potrebe in dokumenti so namreč skupni praktično vsem podjetjem, ne glede na velikost podjetja in njegovo panogo. Imajo pa praviloma manjša podjetja večjo sposobnost prilagajanja in so zato pri vpeljavi sprememb in novih tehnologij lahko hitrejša. Običajno tudi ne potrebujejo dragih, specifično prilagojenih rešitev, ki bi zahtevale dolgotrajno implementacijo, ampak predvsem dobro prakso – preverjene digitalne rešitve, ki so se že izkazale kot zanesljive in učinkovite v večjih organizacijah.

InDoc EDGE je sicer na trgu poznan predvsem kot celovita platforma za velika podjetja in njihove kompleksne izzive na področju upravljanja dokumentov, elektronske hrambe in avtomatizacije procesov. Zato so v Mikrocopu znanje, izkušnje sodelovanja z velikimi podjetji in njihovimi izzivi, uporabili tako, da so pripravili rešitev, ki ustreza tudi dinamiki in potrebam manjših podjetjih. Poudarek je na vnaprej definirani konfiguraciji sistema, pred-nastavljenih vrstah dokumentov in strukturi map. Poleg tega vključuje preverjene poslovne rešitve za učinkovito sodelovanje, kar odpravlja potrebo po dragih prilagoditvah in dolgih uvajalnih obdobjih. Tako se podjetja lahko osredotočajo na svoje glavne dejavnosti, medtem ko digitalna preobrazba teče vzporedno skoraj neopazno.

Sveža in drzna vizualna preobrazba

Da bi še povečali privlačnost ponudbe za novo ciljno publiko, so se v Mikrocopu odločili za drznejše, sveže in dinamične grafike na novi produktni strani, odražajoč energijo in entuziazem malih in srednje velikih podjetij. Nova vizualna identiteta, ki so jo razvili s Studiom Trampolin, je dopolnjena še z razlagalnimi videi, ki jih je producirala ekipa Miss Moose Studio.

Prvi na trgu: brezplačni preizkus InDoc EDGE

Kot prvi ponudnik na slovenskem trgu vsem zainteresiranim podjetjem ponujajo možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa rešitve InDoc EDGE. Tako lahko uporabniki v živo spoznajo in preizkusijo zmogljivosti in prednosti rešitve InDoc EDGE ter dobijo vpogled, kako lahko platforma zadovolji njihove poslovne cilje in izzive.

Z InDoc EDGE želijo ponuditi rešitev, ki odgovarja na realne potrebe podjetij, ne glede na njihovo velikost. Verjamejo, da bodo podjetja vseh velikosti izkoristila priložnost za brezplačni preizkus in odkrila, kako lahko InDoc EDGE preoblikuje njihovo poslovanje, brez obremenjujočih naložb.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
dokumentni sistemi oblak

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIKROCOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIKROCOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKROCOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več