Računalništvo, telefonija
17.04.2015 00:07
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Panda Mobile Security: Zmogljiva mobilna zaščita pred prevarami in grožnjami zdaj na voljo v 16 jezikih

Nova različica mobilne protivirusne zaščite Panda Mobile Security uporabnike mobilnih naprav opozarja pred pregrešno dragimi in goljufivimi plačljivimi sporočili SMS ter škodljivimi programskimi kodami, ki lahko napravo uporabljajo brez uporabnikove vednosti. Nova rešitev med drugim ponuja tudi izboljšano varnost z geolokacijskimi tehnologijami.
Nova Panda Mobile Security: Zmogljiva mobilna zaščita pred prevarami in grožnjami zdaj na voljo v 16 jezikih
Nova Panda Mobile Security: Zmogljiva mobilna zaščita pred prevarami in grožnjami zdaj na voljo v 16 jezikih

Družba Panda Security je naznanila razpoložljivost nove in izboljšane različice programa Panda Mobile Security, ki je namenjen zaščiti mobilnih naprav pred sodobnimi oblikami groženj.

Nova Panda Mobile Security uporabnikom omogoča uporabo mobilnih naprav brez vsakršnih skrbi, omogoča lokalizacijo izgubljenega ali ukradenega pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika in zaščito osebnih podatkov. Tu najdemo še napredno možnost opozarja pred pregrešno dragimi in goljufivimi plačljivimi sporočili SMS, ki so skrita v mobilnih aplikacijah.

Panda Mobile Security varuje vašo mobilno napravo pred spletnimi napadi, onesposobi škodljive kode, ki so namenjene prevzemu nadzora nad mobilno napravo brez uporabnikove vednosti. Na primer: Aplikaciji prepreči zajemanje fotografij, ko je mobilna naprava izključena.

Zaščita pred izsiljevalskimi škodljivimi kodami

Nova zaščitna oprema Panda Mobile Security varuje pametne mobilne telefone in tablične računalnike pred vse bolj nevarnimi izsiljevalskimi škodljivimi kodami, ki uporabnikom šifrirajo vse podatke na napravi, za njihov odklep pa je potrebno plačati zajetno vsoto denarja.

Večja varnost z geolokacijskimi tehnologijami

Še ena ključnih funkcij nove mobilne zaščite Panda Mobile Security je v uporabi geolokacije za zaščito uporabnikov in zagotavljanje ustrezne varnosti mobilne naprave. Napreden sistem proti nepridipravom zagotovi, da mobilna naprava sama zajame njegovo fotografijo, v koliko ta napačno vnese zaščitno kodo ter jo skupaj z lokacijo pošlje lastniku mobilne naprave na njegov elektronski poštni naslov. V koliko pa mobilni napravi zmanjkuje baterije, Panda Mobile Security shranjuje lokacije da jih kasneje uporabi, v kolikor je to nujno potrebno.

Panda Mobile Security je za nameček na voljo v 16 jezikih, pri čemer Panda Security dela na novi ter boljši grafični obliki in uporabniški skušnji za 25 letnico obstoja. V naslednjih nekaj mesecih lahko na primer pričakujemo rešitve, ki bo bogatejša za alarmiranje na osnovi premikov.

O podjetju Panda Security

Panda Security je vodilno globalno podjetje na področju rešitev za IT varnost. Podjetju zaupa milijon sktanki širom sveta, prisotno pa je v 200 državah in njegovi izdelki so na voljo v 23 jezikih.


Prijavi napako v članku